Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički

VODOLIJA Mesečni horoskop za februar 2020.

Stvari će Vam jednostavno ići od ruke i kao da su Vam Zvezde naklonjene, obavljaćete posao bez suvišnog pasipanja energije. Pozitivno ćete uticati na ljude u poslovnom okruženju i privućićete pažnju nadređenih. Potrudite se da održite taj tempo tokom celog februara jer krajem meseca vas čeka pvećanje obima posla.

Na ličnom planu odnosi da bliskim osobama, prijateljima i porodicom trpe i nedostajete dragim ljudima. Možda je ovo pravi trenutak da provedete malo više vremena sa njima i posvetite podjednaku pažnju privatnom životu kao što na poslu očigledno možete.

Odnosi sa partnerom su stabilni, Vodolije koje su u ozbiljnim vezama imaju dobre izglede da prezime u zagrljaju svog partnera. Slobodne device će po pitanju ljubavi biti prezauzete usiljenim flertovanjem u pokušaju da izađu iz “single” zone i nađu toplinu u rukama srodne duše.

Zdravlje bi trebalo da bude dobro, mada malo više redovnije fozičke aktivnosti nikada ne može da škodi. Istrajte u naporima da se naterate na redovko vežbanje i opšte zdravstveno stanje bi moglo da se značajno popravi.

Mesečni horoskop za februar 2020.

Mesečni horoskop za februar 2020.

RIBE

Pozitivna razrešenja problema iz prethodnog perioda učiniće da februar otpočne bez većih problema, ako izuzmemo mogućnost nepredviđenih ulaganja koja bi sa druge strane mogla da doprinesu razvoju posla i u tom smislu ne mogu se smatrati troškovima, ali budžeti za zabavu i razonodu će se neminovno smanjiti.

Potrudite se da budno pratite odnos priliva i rashoda jer nije bogat onaj ko zarađuje mnogo, već onaj koji malo troši. Iako živimo u materijalnom svetu i ništa ne dolazi besplatno pokušajte da pronađete sreću i razonodu u onim najlepšim, besplatnim stvarima.

Iako ste navikli da kroz život idete sami i nemate naviku da emotivno zavisite od partnera, u Vama kao da se nešto promenilo i prosto uživate u toplini i nežnim osećanjima koje gajite prema partneru.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Stomačne tegobe i problemi sa probavnim traktom mogu biti jako naporni i moguće je da bi Vam jako prijala terapija zdravom hranom bogatom vlaknima, mineralima i vitaminima. Idealno vreme za gojenje je pred nama, ali ipak pokušajte da se uzdržite od masne ili brze hrane kao i od namirnica bogatih šećerima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.