Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički

STRELAC Mesečni horoskop za februar 2020.

Vaša sposobnost da komunicirate i vodite ljubaznu poslovnu korespondenciju mogu biti Vaši aduti u prvom trimestru februara 2020, jer upravo zahvaljujući ovim kvalitetima možete prikupiti nekoliko značajnih poena u radnom okruženju.

Na ljubavnom planu stvari nisu baš bajne i biće potrebno da ozbiljno preispitate svoju pasivnost i nedostatak inicijative kada su u pitanju nežnosti. Partner vas neće sputavati ukoliko odlučite da rasplamsate Vašu vezu, jer dovoljno ste se udaljili u prethodnom periodu.

Druga polovina i period do kraja meseca kod mudrijih pripadnika znaka Strelca biće period štednje i racionalizacije troškova. Vaša darežljivost i boemske naklonosti mogu ozbiljno oštetiti važ budžet, pa savetujemo oprez kod upravljanja finansijama.

Zdravlje je zadovoljavajuće, ali fizička nektivnost može dovesti do pada imuniteta ili problema sa leđima. Savetujemo svakodnevno vežbanje i redovan unos vitamina. Osobe koje pate od hroničnih tegoba bi trebalo da obrate pažnju na poroke i sezonske viruse.

Mesečni horoskop za februar 2020.

Mesečni horoskop za februar 2020.

JARAC

Planetarna snaga koncentrisana je veoma specifično što za Vas znači da bi svi vaši poduhvati i fokus trebalo da budu zasnovani na duhovnosti i osećanjima. Tokom meseca Februara ličnost Jarca će funkcionisati i crpeti snagu isključivo iz emocionalne harmonije i mentalne snage. Samo tako ćete osigurati nekoliko manjih uspeha tokom meseca koji će vam dati vetar u leđa.

Većina planeta smeštena je u istočnom sektoru karte. Dakle, autonomija i samovolja će karakterisati vaše odlukle i postupke. Imate osećaj da možete dobiti sve što poželite i ne zavisite niodčije ponoći niti saradnje. Međutim, vaš uspeh zavisiće od emocionale harmonije i ljubavne energije pre nego od racionalnog.

Zdravstvena situacija nije baš za primer, ali ozdravljenje zahteva odmor. Spustite tempo i pružite sebi dovoljno odmora, zdrave hrane i vitamina.

Slobodni Jarčevi ostaće slobodni, bar oni koji su mudri i strpljivi. Pred Vama je mesec koji nije najpovoljniji za nove početke i svaka veza koja bi se izrodila u ovom periodu mogla bi biti površna, rutinska.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Vama iskreno nedostaje bliskost i stabilna veza i dali biste joj prednost u osnosu na prolaznu avanturu, pa se u skladu sa time i ponašajte…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.