Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički

LAV Mesečni horoskop za februar 2020.

Na poslu Vam neće biti sjajno početkom meseca, pretežno zbog nedostatka motivacije usled izostanka gratifikacije koja je neophodna osobi Vaših senzibiliteta. Povišica ili napredovanje koje priželjkujete na žalost nisu na vidiku i trebalo bi izbegavati rizična ulaganja.

Početkom druge nedelje doćiće do povećanja obima posla i to će se odraziti na atmosferu u vašem poslovnom okruženju. Mogući su nesporazumi ili rasprave uzrokovane nepažnjom ili nepromišljnim rečima. Konfuzija i otežana komunikacija obeležežiće i dane s polovine meseca, ali već krajem februara očekuje vas mirniji period, pa savetujemo da sav višak slobodnog vremena sebično potrošite na lična zadovoljstva.

Ukoliko želite da što bezbolnije prebrodite nepovoljan period koji sledi, moraćete dobro da planirate dane i tesno sarađujete sa kolegama.

Na ličnom planu stvari će biti značajno bolje, jer ćete spremno dočekati aspekte povoljne za ljubav i nežnosti i bićete u svom najboljem izdanju. Slobodni Lavovi pleniće šarmom i imaju dobre šanse da ostvare vezu sa osobom u znaku Device.

Fizička neaktivnost i slabi leđni mišići mogu dovesti do tegoba sa kičmom. Moguće su tegobe poput išijatikusa ili kočenja u vratnom predelu. Savetujemo Vam šetnje i lagane aktivnosti, samo ne sedenje.

Mesečni horoskop za februar 2020.

Mesečni horoskop za februar 2020.

DEVICA

Nepovoljan period za ljubav i odnose na ličnom planu, biulo da je u pitanju partner ili se radi o prijateljima, moguće su neprijatne situacije, seta, melanholija i osećaj niže vrednosti. Ne čudi što se to događa baš u ovom periodu koji je za Vas od posebnom emotivnog značaja.

Device koje su u dugim vezama imaće priliku da dobro istestiraju nerve svojih pratnera, jer će biti obuzeti depresivnim osećanjima. Ne prepuštajte se negativnim mislima i pokušajte umesto toga da se koncentrišete na lepe stvari koje imate i negujete odnose koji itekako utiču na Vaše raposloženje.

Situacija na poslu je zaoštrena i imate osećaj da Vas ne cene onoliko koliko vredite, što Vam nikako ne pomaže. Odnosi sa kolegama mogu biti ugroženi usled nedostatka motivacije i može Vam se učuniti dobrom ideja da tazmotripte promenu posla ili delatnosti.

Ipak iznenadan uspeh krajem meseca učiniće Vas malo racionalnijim i pomoći da povratite energiju koju ste trošili bez pokrića u naporima da se potpuno ne prepustite depresiji.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Vaš tempo posla i života je pre ili kasnije morao učiniti svoje, pa Vam je opšte zdravlje narušeno. Nemate dovoljno energije da se bavite zdravljem ali Vam jako toplo preporučujemo rutinsku proveru krvne slike i posetu lekaru…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.