Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički

VAGA Mesečni horoskop za februar 2020.

Iako ćete fizički biti više nego spremni da se posvetite poslu u napornom periodu koji sledi, psihički ćete biti iscrpljeni i trošićete previše energije samo da sačuvate prisebnost i racionalnost. Polovinom meseca situacija će se promeniti i tenzija će pretati, pa ćete imati priliku da se posvetite sebi i privatnim aktivnostima.

Previše obaveza i posalovnog angažovanja loše utiču na društveni život i na ličnom planu bićete nezadovoljni. Ipak, većina toga ustvari je u Vašim rukama i uz malo boljeg planiranja i određivanja prioriteta možete postići skoro sve.

Vaš naglašen libido može Vas dovesti u nezavidnu situaciju kada su u pitanju odnosi sa partnerom. moguće je da ćete poželeti ili imati intimnu avanturu sa osobom iz prošlosti.
Osobe rođene u znaku Vage koje su u braku bi trebalo da izbegavaju ovakva iskušenja jer posledice mogu biti prilično ozbiljne.

Zdravlje bi trebalo da bude u redu izuzev mogućih tegoba alergijskog tipa kod osoba sa osetljivom kožom. Posetite lekara i povedite računa o higijeni životnog prostora. Boravite što češće na svežem vazduhu.

Mesečni horoskop za februar 2020.

Mesečni horoskop za februar 2020.

ŠKORPIJA

Puno sreće u poslovima vezanim za saradnju sa ljudima van vaše radne sredina ili organizacije. Februar mesec biće period kada će Škorpije biti u svom elementu i koliko god to bude nerviralo ljude oko Vas, nećete mnogo brinuti zbog toga.

Nekoliko izazova ili manjih problema tokom meseca zahtevaće da Vaša snalažljivost i pronicljivost budu u punoj pripravnosti. Nadolazeće zadatke rešavaćete rutinski i bez previše problema i osećaćete novu dozu zdravog samopouzdanja što će se na Vama i videti. Bićete premoreni i zadovoljni učinjenim.

Iako je ljubav za Vas jedan od bitnijih aspekata života, nećete uvek to i pokazati spolja. Partner se može osetiti zapostavljeno i moguće su manje nesuglasice i iznenadno nepoverenje. U odnosima sa voljenom osobom mogući su iracionalni razgovori o prioritetima i ljubomora.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Zdravlje je zasad dobro, bez većih promena. Ipak, nephodno je da sebi obezbedite što više sna kako ste se regenerisali. Sezona je nepovoljna i vladaju razni virusi pa imajte na umu da morate stalno jačati imunitet, a odmor je ljučan u tom smislu…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.