Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički

BLIZANCI Mesečni horoskop za februar 2020.

Orijanetisani pretežno na uspeh u poslu bićete vođeni ambicijama i hrabro ćete preuzimati veće odgovornosti. Moguć je značajan finansijski uspeh onim Blizancima koji obavljaju poslove iz oblasti IT industrije ili onima koji sarađuju sa osobama iz inostranstva.

Svesni ste svojih kvaliteta i imate samopouzdanja kada je posao u pitanju. Moguće je da svoj status značajno popravite sredinom meseca kada Vam sledi povoljan period za nove projekte. Značajan deo uspeha zavisiće upravo od vaše sposobnosti da procenite pravu priliku u pravom treutku i bez kolebanja donosite odluke.

Neprijatna situacija na ljubavnom planu traje i svesni ste da se ništa neće rešiti samo od sebe. Svaka veza iziskuje trud obe strane i nepodeljenu pažnju kada su u pitanju potrebe drage Vam osobe. Krajem meseca mogući su nesporazumi i otežana komunikacija, pa pokušajte da imate razumevanja.

Neophodno je da se fizički aktivirate i zdravije hranite jer to je važno za opšte fizičko stanje. Nemate dovoljno snage i zdravlje može trpeti zbog toga. Moguća je prehlada krajem meseca, pojačajte unos vitamina.

Mesečni horoskop za februar 2020.

Mesečni horoskop za februar 2020.

RAK

Ostvarenje poslovnih ambicija i planova ide svojim tokom. Iako ste nestrpljivi i širom otvorenih ruku čekate da uberete plodove svog rada, malo strpljernja nije na odmet. Već krajem prve nedelje očekujte manji priliv novca, a sredinom meseca moguć je i veći poslovni uspeh ukoliko Vaš posao podrazumeva saradnju sa insotranstvom.

Polovinom meseca čućete dobru vest koja će doneti određene promene u poimanju mogućnosti i prilika za unapređenje posla kroz saradnju sa ljudima na visokim pozicijama. Moguć je nov početak ili nov ugovor kroz koji ćete dobiti nove poslovne prilike. Sa druge strane nove obaveze oduzeće Vam vreme i energiju pa ćete stvari na ličnom planu zapostaviti, što će Vam kvariti raspoloženje.

Na ljubavnom planu ne bi trebalo da bude većih problema, period pred Vama je povoljan za ljubav i možete ga iskoristiti kako želite. Partner Vam je posvećen i privržen. Slobodni Rakovi mogli bi da obnove vezu iz prošlosti ili se pomire sa bivšim partnerom.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Hronične tegobe neće zadavati previše glavobolja, ali će biti prisutne. Moguće je da Vam je opšte stanje organizma ispod zadovoljavajućeg usled nedostatka kretanja ili fizičkih aktivnosti. Dobro prokrvljen organizam se brže regeneriše i potrudite se da budete fizički aktivniji. Izbegavajte poroke…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.