Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Riba izuzetno privlačna suprotnom polu, Strelac okreće novi list, Vodolija bije brojne bitke

Jarac

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života biće usmerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati istom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ovoga puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

Vodolija

LJUBAV: Porodični izazovi dobrim će delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodicom, s tim da će im odnos s voljenom osobom škripeti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi da donese dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Tokom cele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i skromniji.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018

Ribe

LJUBAV: Kud god budete išli, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a baš ništa od vas. To je samo privremeno i prolazno.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi dovoljno sna i odmora.

 

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.