Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Riba izuzetno privlačna suprotnom polu, Strelac okreće novi list, Vodolija bije brojne bitke

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Osobama rođene u znaku Škorpije, Strelca i Vage zvezde će biti najnaklonjenije u ovom periodu. Šta očekuje svaki horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i šta im savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Tokom ove nedelje neke stvari će u vašem privatnom životu početi da dolaze na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće dio svakodnevnice kojem ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

Bik

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko računara. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi da dobiju dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto važi i za Bikove koji rade od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Trebalo bi prvo da sve osmisle.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018

Blizanci

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati učinka. Biće sve bolje.

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

ZDRAVLJE&SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.