Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Riba izuzetno privlačna suprotnom polu, Strelac okreće novi list, Vodolija bije brojne bitke

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Osobama rođene u znaku Škorpije, Strelca i Vage zvezde će biti najnaklonjenije u ovom periodu. Šta očekuje svaki horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i šta im savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Tokom ove nedelje neke stvari će u vašem privatnom životu početi da dolaze na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće dio svakodnevnice kojem ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

Bik

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko računara. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi da dobiju dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto važi i za Bikove koji rade od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Trebalo bi prvo da sve osmisle.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018

Blizanci

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati učinka. Biće sve bolje.

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.