Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Riba izuzetno privlačna suprotnom polu, Strelac okreće novi list, Vodolija bije brojne bitke

Rak

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. Ali njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu će  putovati.

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaknuti da rade još predanije. Gotovo svi na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete nepoznato.

Lav

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

KARIJERA: Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje kako znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018

Devica

LJUBAV: Verovatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Uzbudljiva dešavanja koje vi priželjkujete će izostati, pa nemojte stvarati veštačke situacije po svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrednost.

KARIJERA: Neki će tokom ove sedmice morati da donose određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odlaganje, a ono što može, neka pričeka sve što treba da doznate. Razlučite šta je šta.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Nalazite se pred novim početkom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.