Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018: Riba izuzetno privlačna suprotnom polu, Strelac okreće novi list, Vodolija bije brojne bitke

Vaga

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, pa da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

Škorpija

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživaće u ogovaranju. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje da prvo počistite u svom dvorištu, a tek onda analizirate nečiji tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati da sarađujete sa ljudima koji vam baš nisu legli. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra 2018

Strelac

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova sedmica karkateristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvagajte.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.