Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020.
Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020.

Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020. Ovan taktizira, pred Bikovima odličan period za ljubav, Blizanac napreduje, Rak ulazi u introvertnu fazu, Lavovima moguće novo poznanstvo…

…Devica da obuzda strasti, pred Vagama manji poslovni problemi, Škorpija se bori sa novim obavezama, Strelac da pokaže strpljenje, Jarac izlazi iz gužve, pred Vodolijama nepovoljan period za ljubav, Riba se bori, piše ehoroskop.net

OVAN

LJUBAV:

Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da bi trebalo da pripazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i ljubazni.

KARIJERA:

Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati dva stila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE:

Poradite na kondiciji.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7.-13. septembra 2020. godine. Lav premoren, Device odmarajte malo, Vaga se hladi, Jarac napreduje, Vodolija se dosađuje

Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020.
Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020.

Horoskop za jesen 2020. pročitajte ovde!

BIK

LJUBAV:

Možete da očekujete kvalitetne dane za ljubav. Ako je negde zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet ćete početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo u poređenju s onim što je iza vas.

KARIJERA:

Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to da osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Naći ćete način kako da zatvorite jednu finansijsku konstrukciju.

ZDRAVLJE:

Prolazna nervoza.

Mesečni horoskop za septembar 2020. Rak mora da uzme stvari u svoje ruke, Lavovima nesuglasice na polju ljubavi, Devica bi da pokrene posao, Vagu ogovaraju na poslu

BLIZANCI

LJUBAV:

U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, bićete skromniji nego inače. Oni koji su sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska i žurbe. To će biti opuštajuće.

KARIJERA:

Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga da se uradi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao menadžerskog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE:

Povedite računa o ishrani i smanjite brzu hranu…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.