Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.
Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.

Izazovni aspekti Venere (od 25. avgusta do 10. septembra 2020.) Venera se sada, ulaskom u zadnju dekadu znaka Raka, susreće sa velikim izazovima. A u astrološkoj simbolici Venera označava uopšteno međuljudske odnose, partnerske odnose i novac.

Prvo je Venera ušla u opoziciju sa Jupiterom u Jarcu (koja je krenula još 20. avgusta), što znači preterivanje u svemu i želju za grandioznošću, ničega nam nije dosta. Takođe, ovde je prisutno pakovanje stvari da izgledaju bolje nego što jesu.

Što je zapravo idealan aspekt za nepoštene trgovce – prodati lošu robu, dobro upakovanu i “utegnutu” za prodaju za visoku cenu, za astroportal.in piše Irena Dumančić Baranja.

Dešava se takođe preuveličavanje stvari, iz ničega je nastao problem.

Iako loš aspekt Venere i Jupitera nije nikakav opasan znamen (obe planete su benefici) zbog loše postavljenog Jupitera u Jarcu i nastavka loših aspekata, treba pripaziti da se ovo preterivanje Venere i Jupitera ne nastavi, jer bi opozicija sa Saturnom, a pogotovo Plutonom, mogla da dovede do svađa i okončanja.

Horoskop za jesen 2020. pročitajte ovde!

Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.
Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.

Venera u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu donosi svađe, hlađenje odnosa, u najgoroj varijanti i prekide odnosa. Posebno na polju porodice (Rak) i posla (Jarac). Dakle, moramo maksimalno paziti da budemo tolerantni prema mišljenju i stavovima druge strane (aspekt opozicije), ukoliko želimo izbeći svađe i sukobe.

Takođe, Venera u opoziciji s Plutonom donosi fatalne ljubavi, a samim tim i nekontrolisane emocije, pa se mogu javiti ljubomora, opsesije, pogrešne projekcije, pogrešna povezivanja stvari.

Venera će od 30. avgusta ući u kvadrat (loš aspekt) s Marsom iz Ovna, što će dodatno pogoršati i otežati stvari. Mars i Venera u aspektu označavaju ljubavne odnose i te dve planete se vole da se spajaju makar i u kvadratu.

Međutim, ovde dolazi do različitih očekivanja i pogrešnog tajminga. Jedna osoba od druge očekuje jedno, a druga sasvim nešto drugo. Takođe, ne očekuju istu stvar u isto vreme…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.