ASTRO

Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020. Venera se ulaskom u zadnju dekadu znaka Raka, susreće sa velikim izazovima, na udaru međuljudski, partnerski odnosi i novac

Izazovni aspekti Venere (od 25. avgusta do 10. septembra 2020.) Venera se sada, ulaskom u zadnju dekadu znaka Raka, susreće sa velikim izazovima. A u astrološkoj simbolici Venera označava uopšteno međuljudske odnose, partnerske odnose i novac.

Prvo je Venera ušla u opoziciju sa Jupiterom u Jarcu (koja je krenula još 20. avgusta), što znači preterivanje u svemu i želju za grandioznošću, ničega nam nije dosta. Takođe, ovde je prisutno pakovanje stvari da izgledaju bolje nego što jesu.

Što je zapravo idealan aspekt za nepoštene trgovce – prodati lošu robu, dobro upakovanu i “utegnutu” za prodaju za visoku cenu, za astroportal.in piše Irena Dumančić Baranja.

Dešava se takođe preuveličavanje stvari, iz ničega je nastao problem.

Iako loš aspekt Venere i Jupitera nije nikakav opasan znamen (obe planete su benefici) zbog loše postavljenog Jupitera u Jarcu i nastavka loših aspekata, treba pripaziti da se ovo preterivanje Venere i Jupitera ne nastavi, jer bi opozicija sa Saturnom, a pogotovo Plutonom, mogla da dovede do svađa i okončanja.

Horoskop za jesen 2020. pročitajte ovde!

Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.

Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.

Venera u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu donosi svađe, hlađenje odnosa, u najgoroj varijanti i prekide odnosa. Posebno na polju porodice (Rak) i posla (Jarac). Dakle, moramo maksimalno paziti da budemo tolerantni prema mišljenju i stavovima druge strane (aspekt opozicije), ukoliko želimo izbeći svađe i sukobe.

Takođe, Venera u opoziciji s Plutonom donosi fatalne ljubavi, a samim tim i nekontrolisane emocije, pa se mogu javiti ljubomora, opsesije, pogrešne projekcije, pogrešna povezivanja stvari.

Venera će od 30. avgusta ući u kvadrat (loš aspekt) s Marsom iz Ovna, što će dodatno pogoršati i otežati stvari. Mars i Venera u aspektu označavaju ljubavne odnose i te dve planete se vole da se spajaju makar i u kvadratu.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Međutim, ovde dolazi do različitih očekivanja i pogrešnog tajminga. Jedna osoba od druge očekuje jedno, a druga sasvim nešto drugo. Takođe, ne očekuju istu stvar u isto vreme…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.