Home ASTRO HOROSKOP: PUN MESEC 2. septembra 2020. donosi bujicu emocija, suočava nas sa...

HOROSKOP: PUN MESEC 2. septembra 2020. donosi bujicu emocija, suočava nas sa postisnutim i donosi nam osobe iz prošlosti.

152
0
HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020.
HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020.

HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020. donosi bujicu emocija, suočava nas sa postisnutim i donosi nam osobe iz prošlosti. Sve od čega ste bežali sad će vas pogledati u oči.

U sredu, 2. septembra u 7 sati i 23 minute desiće se najemotivniji pun Mesec, onaj u znaku Riba. Na površinu izlazi sve ono sa čim je nužno da se suočite. U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bežimo, naći će se pred nama i pogledaće nas u oči, piše astrolog Julijana Oremović Treba da rešimo neke probleme iz prošlosti. Ispod tepiha više nema mesta, na površinu izlazi sve ono s čim se nužno suočiti. U idućih nešto manje od mesec dana nešto privodimo kraju, rešavamo jednu situaciju s kojom nismo u miru, a donedavno smo od nje okretali glavu. Ovo je vreme kada se vraćamo unazad zbog toga što smo tamo nešto ostavili, a što nas sprečava da napredujemo. Brišemo prašinu u najskrivenijem ćošku života, možda naiđemo i na nešto što će nas iznenaditi, na spoznaju, uvid, onaj moment koji će rasvetliti tamu.

Mesec u Ribama od 2. septembra 2020. najteže će biti Ribama, Devicama, Strelčevima i Blizancima.

HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020.
HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020.
Reč je o punom mesecu koji je vrlo osećajan i ranjiv. Pojavljuju se jake emocije koje nose neke poruke. Neke tajne izlaze na površinu. Osoba iz prošlosti opet ulazi u naš život. Meditirajte. Uđite u tišinu kad vam je vanjski svet previše. Odmarajte se. Vodite računa o kvalitenom snu. Verujte svojoj intuiciji. Pomažite osobama kojima je pomoć zaista potrebna. Ne žrtvujte se i ne osećajte se krivima. Tu se gubi energija. Ne izolujte se od dobrih stvari i izazova zbog straha i nesigurnosti. Iluzije i varke treba da budu otkrivene. Istina je jedini put. Čuvajte se izdaja i prevara, neke osobe će biti sklonije manipulacijama ili će nešto skrivati i to pod izgovorom da je to u naše dobro, ali pitanje je očijem dobru govore… Budite u kontaktu s realnošću jer ovaj pun Mesec u Ribama voli da mašta i idealizuje, ali Sunce i Merkur u Devici i planete u Jarcu nas prizemljuju i govore nam što je stvarno i moguće. I na kraju, promena počinje od vere. Verujte u sebe, verujte u ono što želite ostvariti. I polako, strpljivo prema napred. Kurir.rs / atma.hr / Julijana Oremović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.