Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine
Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine

19.8.2020. smo ušli u novi astro ciklus, ciklus koji će trajati sve do 28.01.2021. godine.

Ovo je period u kojem ćemo okrenuti neke nove stranice u našim životima i krenuti nekim novim putevima. Ovo će biti izuzetno snažan period, a neke sudbinski zapisane događaje nikako nećemo moći da izbegnemo, piše stil.

U narednom periodu će se aktivirati Mesečevi čvorovi, a astrolozi objašnjavaju šta to zapravo znači i kako će uticati na naše živote.

Mesec, Merkur i Sunce su bili u konjunkciji i tako udruženi bili su okidač za aktivaciju Mesečevih čvorova.

Neki čvorove zovu i vratima sudbine, a drugi za njih kažu da su vrata karme. Mesečevi čvorovi predstavljaju imaginarne tačke u astrologiji i našim horoskopima, tačke kojima se odvija putovanje duše kroz ovaj život, od prošlosti ka budućnosti uz sudbinske događaje.

Od avgusta ove godine čvorovi se nalaze na osi Blizanac – Strelac.

Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine
Foto: freepik.es

Poslednji put čvorovi su bili na istim pozicijama u periodu od 13.10.2001. do 14.04.2003. godine, pa probajte da se setite koje teme su vam tada u životu bile aktualne jer možda je sada došlo vreme za reviziju istih.

Okrećemo neke nove stranice u našim životima i krećemo nekim novim putevima. Ovaj period će imati veći uticaj na podznake, nego na sam znak. Evo kako će ovaj period uticati na svaki ponaosob:

Ovan

Osobama sa podznakom u Ovnu ovaj period se se odvija u 6. kući, kući posla, zdravlja, kućnih ljubimaca i svakodnevnih aktivnosti. Možete očekivati promenu posla, kao i mogućnost promene svakodnevice.

Bik

Bikovima ovaj period donosi promene vezane za ljubav, zadovoljstvo i decu. Predstojeći period donosi slobodnima mogućnost novih ljubavi. Zauzeti bi mogli da vezu podignu na viši nivo.

Blizanci

Osobe sa podznakom u Blizancima mogu očekivati vrlo povoljne promene i novosti u periodu koji dolazi. Očekujte puno druženja, kretanja i iznenadnih lepih susreta. Takođe, možete očekivati promene vezane za dom, porodicu, postoji mogućnost promene mesta prebivanja…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.