ASTRO

Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine

19.8.2020. smo ušli u novi astro ciklus, ciklus koji će trajati sve do 28.01.2021. godine.

Ovo je period u kojem ćemo okrenuti neke nove stranice u našim životima i krenuti nekim novim putevima. Ovo će biti izuzetno snažan period, a neke sudbinski zapisane događaje nikako nećemo moći da izbegnemo, piše stil.

U narednom periodu će se aktivirati Mesečevi čvorovi, a astrolozi objašnjavaju šta to zapravo znači i kako će uticati na naše živote.

Mesec, Merkur i Sunce su bili u konjunkciji i tako udruženi bili su okidač za aktivaciju Mesečevih čvorova.

Neki čvorove zovu i vratima sudbine, a drugi za njih kažu da su vrata karme. Mesečevi čvorovi predstavljaju imaginarne tačke u astrologiji i našim horoskopima, tačke kojima se odvija putovanje duše kroz ovaj život, od prošlosti ka budućnosti uz sudbinske događaje.

Od avgusta ove godine čvorovi se nalaze na osi Blizanac – Strelac.

Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine

Foto: freepik.es

Poslednji put čvorovi su bili na istim pozicijama u periodu od 13.10.2001. do 14.04.2003. godine, pa probajte da se setite koje teme su vam tada u životu bile aktualne jer možda je sada došlo vreme za reviziju istih.

Okrećemo neke nove stranice u našim životima i krećemo nekim novim putevima. Ovaj period će imati veći uticaj na podznake, nego na sam znak. Evo kako će ovaj period uticati na svaki ponaosob:

Ovan

Osobama sa podznakom u Ovnu ovaj period se se odvija u 6. kući, kući posla, zdravlja, kućnih ljubimaca i svakodnevnih aktivnosti. Možete očekivati promenu posla, kao i mogućnost promene svakodnevice.

Bik

Bikovima ovaj period donosi promene vezane za ljubav, zadovoljstvo i decu. Predstojeći period donosi slobodnima mogućnost novih ljubavi. Zauzeti bi mogli da vezu podignu na viši nivo.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Blizanci

Osobe sa podznakom u Blizancima mogu očekivati vrlo povoljne promene i novosti u periodu koji dolazi. Očekujte puno druženja, kretanja i iznenadnih lepih susreta. Takođe, možete očekivati promene vezane za dom, porodicu, postoji mogućnost promene mesta prebivanja…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.