Pun Mesec u Ovnu od 1. oktobra 2020.
Pun Mesec u Ovnu od 1. oktobra 2020.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. do 13. septembra 2020. godine. Ovnove čeka romantičan susret, Promene na poslu za Bikove, Blizancima jasnija situacija na poslu, Rakovima se popravljaju odnosi sa voljenom osobom…

…Lav premoren, Device odmarajte malo, Vaga se hladi, Škorpije imaju posla preko glave, Strelac da povede računa o ishrani, Jarac napreduje, Vodolija se dosađuje, Ribe frustrirane, piše ehoroskop.net

OVAN – NEDELJNI HOROSKOP 

LJUBAV: Ako ste i dalje sami, pažljivije pogledajte ljude sa kojima poslujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su već u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

Retrogradni Mars do 15. novembra 2020. donosi nekoliko kritičnih datuma! Nesreće, konflikti, maleri, svođenja računa i bes na sve strane!

POSAO: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe komplimente, a promocija bi mogla biti na vidiku. Sada možete povući još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

ZDRAVLJE: Idite na izlet u prirodu i uživajte. Preko Vam je potreban odmor.

VENERA U LAVU od 6. septembra do 2. oktobra 2020. donosi lepo i ružno, konfuziju i komplikacije ali i oprečna osećanja na svim poljima

NEDELJNI HOROSKOP OD 7.-13. septembra 2020.
NEDELJNI HOROSKOP OD 7.-13. septembra 2020.

BIK – NEDELJNI HOROSKOP

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate sa ljudima suprotnog pola. Uz to ćete biti preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pobediti mnoge. Ako si sam, izlazi. Oni u vezama će biti sasvim u redu.

POSAO: Stižu odgovori koje ste čekali i sada nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene će vas toliko preokupirati da ponekad nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE: Čuvajte se infekcija i klonite od ljudi sa vidnim simptomima.

Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu donosi obilje u poslu ali i ljubavi, mnogima će se otvoriti nove šanse i prilike za uspeh!

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

BLIZANCI – NEDELJNI HOROSKOP

LJUBAV: Tokom sledećih nekoliko dana ući ćete u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem će se pojačati. Oni koji su i dalje sami neće insistirati na izlasku, dok će oni u vezama sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

POSAO: Stići će potrebne informacije i sada ćete moći da radite punom parom. Čitava situacija će postati vidljivo jasnija. Okolnosti će vam pomoći, a pravac u kome će se vaše poslovanje razvijati biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i smireni.

ZDRAVLJE: Zarad vašeg mentalnog zdravlja, uzmite sve što vam život pruža.

RAK – NEDELJNI HOROSKOP

LJUBAV: Iz dana u dan i dalje ćete se osećati bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti intimnost koju odavno nisu osećali, drugi će krenuti na ne baš lepo putovanje u paru, a treći, koji je možda i dalje sam, počeće češće i sa više nade u ljubav.

POSAO: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo i podrazumevaće određene transformacije. Dobro ćete se nositi sa promenama. Ostavljate utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da ne zaspite.

ZDRAVLJE: Više vežbajte. Dobro bi Vam došlo…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.