Home Horoskop Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu donosi obilje u poslu...

Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu donosi obilje u poslu ali i ljubavi, mnogima će se otvoriti nove šanse i prilike za uspeh!

91
0
Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.
Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

Horoskop za period kada će biti Jupiter u Jarcu od 12. septembra 2020. Odlične vesti za ljubav i finansije: evo šta direktni Jupiter u znaku Jarca ( od 12. septembra) donosi svakom znaku Zodijaka.

Obilje na poslu, obilje u ljubavi – Evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je direktni Jupiter u Jarcu, piše www.lovesensa.rs Jupiter je planeta ekspanzije, obilja, mudrosti i zadovoljstva, a njena nova pozicija je direktan hod kroz znak Jarca od 12. septembra. Očekuje nas puno novih i sjajnih prilika, ali i odgovornosti! Kada je u retrogradnoj fazi, Jupiter nas hrabri da uzmemo sve stvari u svoje ruke i borimo se zasvoje ambicije. Sa druge strane, Jupiter u direktnom hodu otvara pred nama vrata novih šansi i pogodnosti koje ćemo sa malo muke i borbe imati priliku da dobro iskoristimo.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Ovo je period kada će glavna tema biti obilje, ne samo u profesionalnom, već i u privatnom životu. Pod kosmičkom energijom direktnog Jupitera u Jarcu, mnogi zunakovi Zodijaka imaće priliku da unaprede ljubavni, poslovni i finansijski aspekt života.

Evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je Jupiter u Jarcu:

Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu
Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu

OVAN

Fokusirejte se na svoje znanje, mudrost i spiritualni razvoj. Učite od svojih autoriteta i svakodnevno pronađite način da steknete novo znanje i viziju. Ovnovi koji uče imaće puno sreće u ovom periodu. Imate priliku da pomognete ljudima oko sebe.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

BIK

Vreme je da kažete DA svim prilikama koje na vas čekaju. Izašite iz zone komfora i prauzmite šanse koje vam Jupiter donosi. Ovaj kosmički aspekt vas hrabri da kažete sve što vam je na umu i ostanete prizemni i racionalni.

BLIZANCI

Jupiter u direktnom hodu vas podseća na sve uspehe koje ste do sada u životu napravili. Počećete više da vrednujete svoj rad i svako dostignuće. Podelite sa drugima svoje vreme, sposobnosti, znanja, ljubav i energiju. Kroz deljenje i iosećaj zahvalnosti kreirate krug dobrih dela.

RAK

Ovaj tranzit će najviše uticati na vaš partnerski i ljubavni život. Ako se u vašem odnosu sa partnerom stvorila emotivna distanca, sada ćete imati priliku da obnovite bliskost. Odbacite od sebe negativne misli i loše ljude. Budite spremni za pozitivnu emotivnu transformaciju…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.