Home Zabavni horoskop Ovih 5 horoskopskih znakova su mentalno nestabilni: Sa njima je uvek komplikovano...

Ovih 5 horoskopskih znakova su mentalno nestabilni: Sa njima je uvek komplikovano ili nije onako kako se na prvi pogled čini!

134
0
Ovih 5 horoskopskih znakova su mentalno nestabilni
Ovih 5 horoskopskih znakova su mentalno nestabilni

Svi se ponekad osećamo neraspoloženo, ali kod nekih ljudi promene raspoloženja toliko su izražene da ih možemo okarakterisati kao emotivno nestabilne.

Kod njih se oluje i duge smenjuju neverovatnom brzinom. Ovih 5 horoskopskih znakova su povremeno mentalno nestabilni, piše Stil  

1. Rak

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Rakovi su toliko osetljivi da se često uvrede i na najmanju sitnicu. Ujutro mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namerno. Jednostavno ne shvataju stvari na isti način kao i drugi horoskopski znakovi. Odlični su prijatelji i jako brižni pa je stoga potrebno provesti neko vreme s njima i upoznati ih kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.
Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020. Vagama stiže novac, Škorpija je tempirana bomba, Strelac i Devica moraju da počnu da kontrolišu situaciju, Jarac da se čuva povreda

2. Vaga

  Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Za postizanje balansa potrebne su vežba i energija, a Vage ponekad namerno izazivaju neravnoteže u svom životu kako bi postigle određeni cilj. Tako nešto može uticati na njihovo emocionalno stanje pa su sklone različitim ispadima.

3. Škorpija

  Ako Škorpije ne kontrolišu svoje emocije, oni mogu biti jako neprijatni. Njihova osećanja mogu se manifestovati u obliku besa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, skloni su vrlo brzo da se oporave i ponovo postanu emocionalno stabilni.
ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

4. Strelac

  Iako Strelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti vrlo promenljivo. Na primer, jednom će na iznenađenje reagovati s oduševljenjem i žarom, a drugi put će ih tako nešto razljutiti ili će biti nezainteresovani. Tome je najčešće razlog stres ili zaokupljenost određenim stvarima, zbog kojih se ne mogu koncentrisati niti veseliti ičemu drugom.  

5. Ribe

  Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma saoseća s drugima. Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretoči ih u nešto korisno pa se jako mnogo njih bavi nekim tipom umetnosti. Međutim, ako nemaju gde da se “izduvaju”, s njima može biti jako teško.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.