Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu:
Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu:

Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu: Ove poklone muškarci prosto obožavaju, a evo šta voli njegov Znak!

Želite da čeku, bratu, drugu suprugu ili sinu kupite poklon kojm će se obradovati? Nemate ideju šta da kupite dečku za godišnjicu? Imate nedoumice oko toga šta kao poklon doneti na  venčanje ili neko drugo slavlje jer sigurni šta ta osoba voli i sa čime biste najmanje pogrešili?

Da bismo utvrdili koje poklone vole muškarci, možemo takođe se okrenuti i Astrologiji u želji da nam pokrene ideje tako što će razložiti neke osobine i sklonisti naših dragih horoskopskih znakova.

(izvor: www.mojastrolog.rs / astrosudbina)

Ovan

Muškarac Ovan deli karakteristike žene Ovna. Kako je glavna osobina ovog znaka vatrenost, a simbol vatre je crvena boja, to bi najpametnije bilo se odlučite za poklon u ovoj boji. Najbolji dar bi bio sportski automobil ili motor, a od manje skupih stvari šeširi, kape i kacige.

Idealni pokloni za Ovnove su i ulaznice za utakmice i druge sportske događaje koji su uskladu sa njegovim takmičarskim duhom, ali i odlazak u lep restoran ili kraći odmorr gde će moći da se prepusti hedonizmu. Ako ipak nije prilika za takvu organizaciju, pokušajte da organizujete lepu večeru uz par boca kvalitetnog vina i najverovatnije mnećete pogrešiti.

Lep parfem ili neki aksesoar koji privlači pažnju takođe mogu biti odlična ideja.

10 poklona za muškarce prema horoskopu:
Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu

Bik

Bik je pomalo konformista, gospda koja uživa u udobnosti najbolje funkcioniše u materijalnom izobilju. Muškarac Bik, kao i žena, voli sigurnost i komfor pa je s toga neophodno rukovoditi se ovom činjenicom pri izboru poklona. Ukoliko ne želite da poklonite novac, opredelite se za komfornu fotelju, krevet ili neku udobnu odeću. Električni trotinet ili ukoliko imate posla sa osobom koja se strastveno bavi muzikom, slobodno se zaputite u prodavnicu muzičkih instrumenata i opreme i nabavite mu baš to čega stalno troši ili haba poput novih žica za gitaru, palica za bubanj ili slično. Ako je osoba koja ima ljubimca, uz taj poklon ponesite i kesicu hranice, samo da pokažete koliko Vas zanima mnogo više od toga da samo “ispoštujete protokol” i nabavite “neki poklon” koji Vam daje ulaznicu na žurku i tortu 🙂

Blizanci

Muškarac Blizanac je prilagodljiv i nije mnogo zahtevan. Imajući u vidu tu činjenicu, okrenite se onome ličnom što poznajete u toj osobi. Sigurno da, ukoliko se bavi slikarstvom puno troši materijale i oprenu koja iako može da se priušti, opterećuje u smislu nabavke.

Lako ga mogu obradovati male stvari, kao što su knjige, olovke, posteri i lopte. Ako želite da mu poklonite nešto originalno i za pamćenje, iznenadite ga kratkim putovanjem na neku neobičnu destinaciju. Ukoliko se bavi sportom ili vozi bicikl, dobra ideja je nešto od opreme kao na primer, vodootporno USB punjivo LED svetlo za bicikl sa sirenom, ili tečnost koja se sipa u gume kako bi se kada izbuši gumu ona saza zakrpila. Dajte mašti na volju, samo se potrudite da ne ispadnete “jeftini” u nameri…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.