Vaga Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu

Osobe rođene u znaku Vage se karakterišu posebno istančanim ukusom.

Kao i žene Vage, i muškarci u ovom znaku puno polažu na svoj izgled. Idealan poklon za njih je elegantna garderoba, ali i erotski veš. Često nose leptir mašne i kravate, tako da će ih ovi modni dodaci više nego obradovati. U obzir dolaze i razni ukrasi od porcelana i belog mermera, ako i skupocena umetnička dela.

10 poklona za muškarce prema horoskopu:
10 poklona za muškarce prema horoskopu:

Škorpija

Muškarac Škorpija je takođe mračan i mističan, pa polaže i na takvu pojavu. Ako želite da mu poklonite garderobu, neka to budu kačketi, jakne, duksevi i košulje u crnoj boji. Idealan poklon za muškarca škorpiju mogu biti i razne sitnice iz prodavnica okultnog, kao i knjige o misterijama, hipnozi i drugim mračnim temama. Muškarac Škorpija će se obradovati i ako mu poklonite neku perverznu igračnu iz seksi šopa.

Strelac

Strelčevi su srećni kada poklanjaju. Kada, pak, primaju poklone, nije im važno da poklon bude skup i posebno vredan jer su im materijalne stvari manje bitne.

Kada birate poklon za muškarca, najlakše ćete ga obradovati ako mu kupite kakvo egzotično oružje, kao što su sablje, mačete, strele i slično. Ukoliko se bavi sportom, poklonite mu neki sportski rekvizit. Kao i žene, i muškarci Strelci vole da čitaju pa je i u njihovom slučaju knjiga pravi izbor.

Ako imate posla sa umetnikom, ne možete pogrešiti ukoliko poklonite nešto od materijala za rad ili opreme ukoliko je u pitanju osoba koja se bavi muizon, onda, istrumenti, oprema, žice za gitaru, palice za bubnjeve…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.