Jarac 10 poklona za muškarce prema horoskopu:

Muškarci Jarčevi, puno pažnje poklanjaju na obuću, pa dobra ideja mogu biti i cipele. Obuća uvek idealan poklon za njih, ali morate uzeti u obzir i lične preferencije, sigurno ste do sada ukapirali kakvu obuću nosi. Pored toga, ako želite da iznenadite ovakvog muškarca, kupite mu neki alat za rad. Idealan poklon može biti i neka sportska oprema ukoliko se jarac bavi nekim sportom ili aktivnošću.

Od odeće odaberite kožnu galanteriju ili se odlučite za kišni mantil i kišobran. Ne možete pogrešiti ni sa dobrom knjigom. Malo je poznato ali jarčevi se mogu ubrojiti u jedne od najnačitanijih znakova.

10 poklona za muškarce prema horoskopu:
10 poklona za muškarce prema horoskopu:

Vodolija

Muškarci Vodolije vole autentičan i neobičan stil. To se ne odnosi samo na garderobu i izgled uopšte, već i na tehniku koju muškarci smatraju idealnim poklonom.

Računari, štampači, novi kompjuterski programi, fotoaparati i razni muzički uređaji su najbolji darovi za muškarce u ovom znaku.

Ali nećete pogrešiti ni ako mu poklonite kvalitetan parfem. Kada birate parferm dok ocenjujete mirisnu noti pokušajte da zamislite u sebi sa li Vas asocira na tu osobu.

Ribe

Muškarci rođeni u ovom znaku su tihi i povučeni i posebno cene umetnost i zabavu. Zbog toga, pri izboru poklona, odaberite neku umetničku sliku, skulpturu ili fresku.

Idealan poklon za ove muškarce su i sva čuda tehnike, uključujući računare, telefone, fotoaparate i kamere. Ukoliko imate posla sa ribom koja voli akcione igrice, raspitajte se koji je gejmerski miš dobar i na ceni.

Pošto se često interesuju za psihologiju, knjiga iz ove oblasti može biti odličan poklon. Takođe nisu imuni na dobre parfeme imajte i to na umu.

Autor: Sanja Stojkov / astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.