Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 12. septembar 2020. Devica emotivna, Vaga rešava nesporazume i...

Dnevni horoskop za 12. septembar 2020. Devica emotivna, Vaga rešava nesporazume i probleme, Škorpija pleni, Strelac opterećen obavezama

372
0
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 12. septembar 2020. Ovan nepoverljiv, Bik ima skrivenog obožavaoca, Blizanac dobro, Rak nezadovoljan, Lav treba da rešisvoje emotivne dileme…

…Devica emotivna, Vaga rešava nesporazume i probleme, Škorpija pleni, Strelac opterećen obavezama,  Jarac zabrinut, Vodolija da se potrudi na emotivnom planu, Ribe izbegavajte  rasprave na poslu, piše današnji dnevni horoskop. Miran dan bez bitnijih aspekata je pred nama, te ovaj prvi dan vikenda provedite u lepim stvarima, uz druženje sa dragim ljudima i porodicu. Provedite lep ski dan u prirodi, jer ovo je mesec koji je po mnogima najugodniji. Potražite mir u zelenilu i tišini i posvetite se sebi i drugima., uz lepu komunikaciju i male stvari koje život čine lepim.

Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu donosi obilje u poslu ali i ljubavi, mnogima će se otvoriti nove šanse i prilike za uspeh!

OVAN

POSAO Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum od ranije može da kulminira na vašu štetu i zato budite oprezniji kome ili šta obećavate. LJUBAV Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi. ZDRAVLJE Budite umereniji u hrani i piću.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Dnevni horoskop za 13. septembar 2020. Devica nesigurna, Vage budite realne, Škorpija ima loš predosećaj u vezi s partnerom, Strelac prezahtevan

BIK

POSAO Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama. LJUBAV Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret. ZDRAVLJE Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

Retrogradni Mars do 15. novembra 2020. donosi nekoliko kritičnih datuma! Nesreće, konflikti, maleri, svođenja računa i bes na sve strane!

Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.

BLIZANCI

POSAO Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh. Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. LJUBAV Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. ZDRAVLJE Zdravlje je dobro.

RAK

POSAO Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika. Budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima. Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama. LJUBAV Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke. Osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje vaše slabosti i mane. ZDRAVLJE Unosite više vitamina…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.