Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Bik žedan izazova, Lav sreće ljubav na putu, Vodoliji se vraća osmeh na lice

JARAC

LJUBAV: U u vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmrdajte se u prirodi.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz svoje kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će, čim im se završi radno vreme, poći s posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na spavanje.

RIBE

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete dati da vas isfrustrira. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve sa kojima rade. Učiniće to temeljito, pa ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.