Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Bik žedan izazova, Lav sreće ljubav na putu, Vodoliji se vraća osmeh na lice

VAGA

LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usresredite na sebe. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve više ćete želeti predah ili čak da odete na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Malo usporite sa sportom.

STRELAC

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je rezultat zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo.

KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom se predstavite.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više odmora.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.