Dnevni horoskop za 27. jul 2018.
Dnevni horoskop za 27. jul 2018.

Dnevni horoskop za 27. jul 2018. Sunce u opoziciji sa Marsom donosi obilje nervoze koja poput vulkana čeka da proradi. Ukoliko ste impulsivna osoba, ovo nije vaš dan.

Svi vi koji možete da se iskontrolišete i zauzdate pre nego se upustite u raspravu imate više šanse da danas izbegnete ozbiljne verbalne sukobe. Ovaj aspekt prilično je nezgodan i težak za preživljavanje, a najbolje ćete izbeći njegov uticaj ukoliko budete odmorne i bistre glave! Ako možete, prespavajte dobar deo dana ili bar idite večeras ranije na spavanje.

Danas je i Pun Mesec u Vodoliji, potpuno pomračenje Meseca, a nečega finiš, svršetak, cilj. Od sutra novi ciklus, nova priča. Potreba da se korenito menjaju neke stvari, padaju ozbiljne odluke, radikalne, ponegde surove, ali nisu ishitrene niti nepromišljene.

 

Ovan

POSAO

Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad.

LJUBAV

Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

Dnevni horoskop za 27. jul 2018.
Dnevni horoskop za 27. jul 2018.

Bik

POSAO

Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.

LJUBAV

Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.

LJUBAV

Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.