Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Bik žedan izazova,...

Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Bik žedan izazova, Lav sreće ljubav na putu, Vodoliji se vraća osmeh na lice

72
0
Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.

Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Prema prognozama astrologa, zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene Ovnovima, Lavovima i Strelčevima. Otkrijte šta očekuje svaki znak na poljima ljubavi, posla i zdravlja u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Veći deo nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati. KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih poslovnih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja. ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na kondiciji. Teretana je blizu.

BIK

LJUBAV: Ovih dana ćete verovatno imati povoljne prilike kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi. ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

BLIZANCI

LJUBAV: Prvih par dana još ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda vas to više neće doticati. Postaćete jači i imuniji, te ćete lakše ulaziti u partnerstva. Neka vaša ljubavna očekivanja bi delimično mogla da budu ispunjena. KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Inventivnosti će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja. ZDRAVLJE&SAVET: Budite društveniji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.