Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018: Jarac vuče smelije poteze, Blizanac preteruje u hedonizmu, emotivni usponi i padovi kod Škorpije

Jarac

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova će postati intenzivniji. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

Vodolija

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom koga volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi moglo da im donese veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018

Ribe

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to treba da vas raduje.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su lepa putovanja.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.