Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018: Jarac vuče smelije poteze, Blizanac preteruje u hedonizmu, emotivni usponi i padovi kod Škorpije

Vaga

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete sa drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na  samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će putovati. Radujte se.

Škorpija

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti će zavisiti hoćete li ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno da žurite niti otkrivate sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte da se u potpunosti eksponirate, ali možete da radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018

Foto: freepik.es

Strelac

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.