Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018: Najsrećniji znakovi u ovom periodu biće Vodolija, Ribe i Strelac, a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

Ovan

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenutku moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti srećniji. Oni u vezama previše će analizirati partnera.

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se da sve dobro organizujete i, ako treba, zapišete na papir. Najviše zato da ne biste ispali smešni ili neprofesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

Bik

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vreme provoditi u svom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, pa neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad ćete se osećati kao da imate krila.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018

Blizanci

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svakog trenutka želeti da budete sa voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite pa nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoja poslovna interesovanja polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Verovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete da započnete nešto što ste dugo čekali ili planirali. Ipak idite polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.