Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida vezu, Riba na udaru alergija

JARAC (22.12 – 20.1)

POSAO

U prvom planu su finansije, jer su izostali rezultati na koje ste računali. Ovo je period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a ovih dana su tako neophodni. Ne pokušavajte da po svaku cenu sprovedete svoje zamisli u delo, pogrešno je vreme za to. Ne brinite se, uskoro će se sve pokrenuti.

LjUBAV

Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu mrzovolju. Ovih dana svaka previše ozbiljna tema može da preraste u otvoren sukob.

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima.

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida, Riba na udaru alergija

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida, Riba na udaru alergija

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

POSAO

Stižu promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam sada nije jača strana, pa su izvesni tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi. Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni, jer su mogući previdi.

LjUBAV

Uz više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma koje ćete kasnije teško razjasniti.

ZDRAVLjE Budite umereni u hrani i piću.

RIBE (20.2 – 20.3)

POSAO

Imate previše ideja kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom maštanju prolazi vreme, a u ovom periodu je važno da shvatite koliko je toga već propušteno. Možda je neko prisvojio vaš plan i uveliko ga sproveo u delo. Ukoliko imate neke nedefinisane odnose, vreme je da ih raščistite.

LjUBAV

U centru pažnje je partner. Iz nekog razloga njemu je, ovih dana, potrebna dodatna podrška i vaša pažnja. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak tenzije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLjE Alergije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.