Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula 2020: Šokantne vesti dolaze do Lava, moguć raskid Devici i Jarcu, Vagi idealno vreme za dijetu
Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula 2020: Šokantne vesti dolaze do Lava, moguć raskid Devici i Jarcu, Vagi idealno vreme za dijetu

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Za mnoge stižu novi poslovni projekti, ali ko ne prihvati promene koje stižu ostaće na repu događaja u narednom periodu, piše astrolog Suzana Ban za magazin.novosti.rs.

OVAN (21.3 – 20.4)

POSAO

Pronalazite način da opravdate razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen, ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan. Ovih dana do vas dolazi važna vest koja može bitno da utiče na ishod vaših poslovnih planova.

LjUBAV

Naglašeno ste emotivno uznemireni, pa vam aspekti ovih dana dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba vas, naizgled bezazlenim komentarima, dodatno destabilizuje, pa to preti da prelije ionako već napunjenu čašu. Atmosfera jeste neprijatna, ali je i prolazna.

ZDRAVLjE Prekontrolišite vid.

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida, Riba na udaru alergija
Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida, Riba na udaru alergija

BIK (21.4 – 21.5)

POSAO

Brzopleto postupate, zbog čega se komplikuju odnosi sa okolinom. Ne namećite svoj stav, jer neće proći. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali. Povedite računa o svojoj fizičkoj kondiciji, jer neuredan život i premor uzimaju maha. Ukoliko se ne zaustavite, predstoji vam ozbiljan pad energije i prehlada.

LjUBAV

Obuzumaju vas emocije, toliko da ne znate šta biste s njima. Kad nemate gde da ih kanališete, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim promenljivim raspoloženjem možete nepotrebno urušiti odnose.

ZDRAVLjE Hroničan umor.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

POSAO

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju brbljivost, vašu glavnu osobinu koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek u pravu.Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnom odlukom koja vašu ideju isključuje u startu.

LjUBAV

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su se stalno završavali nedorečeno. Vreme je za iskrene razgovore.

ZDRAVLjE Čuvajte se prehlade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.