Horoskop za Mars u Ovnu od 28. juna 2020. do 7. januara 2021: Saznajte šta očekuje svaki znak u narednih šest meseci
Horoskop za Mars u Ovnu od 28. juna 2020. do 7. januara 2021: Saznajte šta očekuje svaki znak u narednih šest meseci

Horoskop za Mars u Ovnu od 28. juna 2020. do 7. januara 2021: Mars je vladar Ovna i suvladar Škorpije. Odavno nije Mars bio tako dugo u Ovnu pola godine. Njega karakteriše neobuzdana energija koja mora pronaći svoj put i odušak, taman prošla glavom kroz zid. Ovaj tranzit nam daje energiju, inicijativu, hrabrost i impulsivnost. Sada je izražena želja da se bude prvi iako ima slabu organizaciju i istrajnost. Može biti uspešan ako pre nego što uradi dobro razmisli. Kako je moguće da budete uspešni tako postoji mogućnost grešaka i opasnosti, posebno kada bude retrogradan. Mnoge osobe će u ovom periodu morati da nauče da budu strpljive i da ispolje više ljubavi.

Mars u Ovnu donosi nesvesno osećanje inferiornosti, reakciju na konfuziju i svadljivost. Ovaj tranzit kroz Ovna najviše osećaju Ovnovi, Škorpije, Rakovi, Jarčevi i Vage. Dosta težak aspekt Marsa sa Saturnom će biti u avgustu i septembru dok će u oktobru i Merkur bude retrogradan u Škorpiji i Vagi . Možemo očekivati mnogo problema za vreme retrogradnog kretanja od druge polovine septembra do sredine novembra, kako u ličnom životu tako i u globalnom nivou u svetu, piše astrolog Željka Knežević.

Mars u Ovnu može doneti dosta dobrog u direktnom hodu mnogim osobama pa ga ne treba gledati negativno. Mars u Ovnu živi za danas odmah i sad i ne interesuje ga prošlost niti budućnost. Ovaj Mars nema sentimentalnost, mnogo je strastven i želi da vlada, bude glavni i prvi. Mars je simbol energije i zdravlja pa je u Ovnu vezan za glavu što može biti problema sa sinusima, migrenama, zubima, ušima, očima i pritiskom pa se treba čuvati i povreda glave. Od oružja Marsu pripada puška i nož koji može koristiti hirurg a pušku vojnik. Mogući su i požari sa Marsom u Ovnu i visoka temperatura. Simboli Marsa su vojska, policija, naređenja što se može dešavati na jesen jer će Mars biti retrogradan gde ispoljava svoju destrukciju.

Tamo gde vam se nalazi Mars u vašoj ličnoj natalnoj karti tamo trošite najviše energije I strasti, zato vidite gde vam je smešten Mars. Za ovih šest meseci biće dosta akcije i preokreta, kako dobrih tako i lošijih, posebno na jesen kada bude retrogradan gde može praviti i neke blokade u kvadratu sa Saturnom i ograničenja kretanja, akcije.

KAKO MOŽE DA UTIČE NA POJEDINAČNE ZNAKE?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama će ovaj povratak Marsa u svoje prirodno stanište vratiti dugo čekanu energiju koja je bila zarobljena u Ribama. Hteli vi ili ne, u narednih šest meseci vi ste u centru pažnje, puni akcije, strasti, novih pokreta, kako emotivnih tako i poslovnih. Velika želja za akcijom i promenom sada je sigurna kod vas, vi prosto jurišate. Ništa vam sada ne pada teško, vitalnost i snaga se vraćaju. Emotivno slobodni Ovnovi mogu imati lepe prilike u avgustu dok zauzeti treba da budu tolerantiji prema partneru. Ako ste sportista ili imate veze sa sportom, sada je odličan period da povratite svu energiju i takmičarski duh. Višak energije vas može usmeriti na sport pa možete postići zavidnu kondiciju. Neke promene sa retrogradnim kretanjem na jesen se može osetiti u padu energije i nekim blokadama. Na jesen ne donosite odluke i ne gurajte na silu neke stvari,  ne treba da se ljutite što ne ide kako ste zamislili, prosto je takav trenutni period. Ne budite sebični. Čuvajte se povreda i pada imuniteta na jesen da se ne razbolite.

Horoskop za Mars u Ovnu od 28. juna 2020. do 7. januara 2021: Saznajte šta očekuje svaki znak u narednih šest meseci
Horoskop za Mars u Ovnu od 28. juna 2020. do 7. januara 2021: Saznajte šta očekuje svaki znak u narednih šest meseci

BIK

Dragi Bikovi, narednih šest meseci Mars će tranzitirati kroz vaše dvanaesto polje koje je polje podsvesti i psihe pa ovaj Mars može izazivati napetosti i nervozu, posebno od 9. septembra do 14. novembra. Pojedini Bikovi mogu sada neka istraživanja ili naučne radove da završe ili da doktoriraju. Kako je ovo polje izolacija i bolnica, ako ste medicinar onda će biti puno posla, posebno psiholozima i psihijatrima. Takođe ako ste zaposleni u nekim socijalnim ustanovama, policiji, fabrikama za proizvodnju. Nezaposlene osobe mogu baš u ovim navedenim strukama naći posao ili da radite samostalno od kuće. Pojedini Bikovi mogu da otputuju na neko udaljeno mesto dok pojedini mogu da se presele na neko izolovano i mirno mesto. Emotivno ova pozicija Marsa može da ima i tajnu vezu uz svoju stalnu ili ne sme da se obelodani iz nekog razloga. Svakako se čuvajte jer na jesen može sve da se razotkrije i pretvori u veliku aferu. Jako težak period može da bude u oktobru pa se mogu desiti glavobolje, nervoza i neki vid stresa. Pojedini Bikovi će želeti da se izoluju i osame. Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte bubrege, urinarni trakt i sve što je vezano za glavu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas će ovaj Mars tranzitirati kroz jedanaesto polje koje je simbol humanitarnog rada, polje penzije, prijatelja, nekih udruženja, timova i finansija pa će mnogim Blizancima doneti dobru energiju. Pojedini Blizanci koji imaju uslove sada baš u ovih šest meseci mogu da idu u penziju. Kada je posao u pitanju, onda mnogi Blizanci mogu da pokrenu neke humanitarne grupe, da započnu neki projekat u grupnim druženjima. Svakako je ovo timski rad. Kada je prijateljstvo u pitanju, mnogo druženja i poziva u narednih šest meseci može da vam donese ovaj Mars. Moguće su nove ljubavi kroz prijateljstvo ili da vas prijatelji upoznaju. Takođe su moguća sklapanja novih prijateljstava. Ljubav dolazi preko druženja i prijateljstva dok ste vi svima na usluzi. Svi vas žele u svojoj blizini pa ako ste neki predavač ili psiholog sada je pravo vreme da razvijete svoje grupe i timove. Usled svih grupnih radova vama sleduje i veći priliv novca. Od jeseni, kada bude Mars retrogradan, kao i Merkur, može dati neki vid ograničenja i udaljavanja i ništa ne ide po planu, čak i finansije su usporene pa se ne nervirajte. Jesen može da vas iznenadi povodom nekog prijateljstva koje vas može razočarati ili ćete da rešavate njihove probleme. Budite smireni da vam ne padne imunitet od stresa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.