Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida vezu, Riba na udaru alergija

RAK (22.6 – 22.7)

POSAO

Pokušali ste da na brzinu razrešite neki problem, pa ste se sada našli u naizgled teškoj situaciji. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i sve razrešite. U vezi s tim, očekuje vas razgovor tokom koga vam neće biti prijatno. Ipak, dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično objašnjenje.

LjUBAV

Ovo je jedan od onih perioda kada vam se čini da je najbolje da se povučete i odložite svaku reakciju. Pravi razlog za takvo raspoloženje je u tome što vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste rešili sve dileme.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida, Riba na udaru alergija

Nedeljni horoskop od 28. juna do 5. jula 2020: Blizanac uči važnu lekciju, Vaga raskida, Riba na udaru alergija

LAV (23.7 – 22.8)

POSAO

Privodite kraju mnoge zaostale poslove koji su vas mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Povoljno je vreme za istraživanje i učenje. Izvesna je i mogućnost da vam stigne ponuda da se priključite nekom novom projektu gde biste se u potpunosti iskazali, jer vaša komunikativnost i ubedljivost za taj posao može biti dragocena.

LjUBAV

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. U protivnom, brzo ćete zažaliti.

ZDRAVLjE Bronhitis.

DEVICA (23.8 – 22.9)

POSAO

Sve više razmišljate o mogućnostima da pokrenete neki privatni posao. Loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost izostaju. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatne potrebe da nešto na brzinu promenite.

LjUBAV

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite na svog partnera i činjenicu ko vam je stvarno pravi prijatelj.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLjE Čuvajte grlo i glasne žice.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.