Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 27. 9. do 4. 10. 2020. Ovnovi budite strpljivi, Bik tvrdoglav, Blizancima zanimljive poslovne ponude, Rak je u romantičnom raspoloženju

STRELAC Nedeljni horoskop od 27. 9. do 4. 10. 2020.

Posao

Stiže ponuda da se aktivno uključite u važne projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete kreativni i aktivni u začecima novog vida poslovanja. Iako sve izgleda prilično primamljivo, iz nekog razloga osećate da to nije nešto što vam je neophodno na putu vašeg profesionalnog razvoja.

LJubav

Privlači vas osoba koja je, po vašim kriterijumima, previše ekscentrična. S druge strane, ukoliko ste već u vezi, ovo su dani kada bi sve što ste strpljivo stvarali, zbog malog nesporazuma, moglo da se zakomplikuje. Višak energije preti da se pretvori u veliko razočaranje.

Zdravlje

Sinusi.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

JARAC

Ovaj period je u simbolici intenzivnih poslovnih dešavanja koja vi uspešno obavljate, naročito ako je to nešto na čemu dugo radite. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem, pa razmišljate o daljim promenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju postoji velika šansa da brzopleto povučete poteze koji bi vam, dugoročno, naneli štetu.

LJubav

Sve izgleda kao da dolazite u situaciju da više nemate ni jedan diplomatski način kojim bi voljenoj osobi saopštili sve što vam je na srcu. S jedne strane maštate o slobodi, a to vas istovremeno plaši. Čini vam se da razgovorom nećete pronaći rešenje, ali u tome niste u pravu.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Nedeljni horoskop od 27.9. do 4.10.2020

Nedeljni horoskop od 27.9. do 4.10.2020

VODOLIJA

Imate grandiozne planove i mislite da je sada pravi trenutak za realizaciju svega. Tokom ovog perioda moraćete da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste puni energije, elan će splasnuti istog trenutka kada budete završili jedan važan posao. Tokom nedelje stiže i nova informacija koja će vam u potpunosti rasvetliti sve dileme.

LJubav

Privlači vas neko nov i trenutno pokušavate da usaglasite potrebu da sačuvate ono što imate sa željom da probate ono što vam se čini da nikad niste imali. Ne zalećite se u avanture jer niste spremni za to. Jaka povezanost sa sadašnjim partnerom može da obezvredi svaku novu romansu.

Zdravlje

Moguće su aritmije.

vde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

RIBE

Posao

Stiže vas umor, ubrzano razmišljate na koje načine tekuće obaveze da privedete kraju. Bez obzira na to što situacija može da deluje obećavajuće, ne zanemarujte to da svaka potencijalna prečica može da preraste u ozbiljne komplikacije. Ostanite s obe noge na zemlji, naročito ukoliko u svom radu baratate većom svotom novca koja nije vaša.

LJubav

Trenutno vam je romantika na poslednjem mestu jer vam se nameću problemi koji imaju veze samo sa vama. Postoji nešto što niste rešili onda kada je trebalo, pa vam sada to dolazi na naplatu. Voljena osoba može pogrešno da shvati situaciju, pa bi bilo korisno da o svemu otvoreno porazgovarate.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Čuvajte se povreda.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.