Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 27. 9. do 4. 10. 2020. Ovnovi budite strpljivi, Bik tvrdoglav, Blizancima zanimljive poslovne ponude, Rak je u romantičnom raspoloženju

LAV Nedeljni horoskop od 27. 9. do 4. 10. 2020.

Posao

Nesigurni ste, iako ste sve uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. Zauzmite stav i bez prevelike nedoumice razrešite neke poslovne odnose. Previše očekujete od sebe. Ne zavisi sve od vas, neki problemi će se rešiti postupcima drugih ljudi, a sve će se desiti kada to najmanje budete očekivali.

LJubav

Otvoreno udvaranje osobe s kojom ste poslovno povezani može da se završi na neprijatan način. Da biste izbegli stresove, koje vam ova nedelja može doneti, neophodno je da na vreme pronađete način kako da se oslobodite viška tenzije koja, ako eskalira, može da poruši sve što ste naporno gradili.

Zdravlje

Problemi s kožom.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

DEVICA

Posao

Sve vrste odlaganja nečega izbacuju vas iz ravnoteže. Intenzivno razmišljate o tome na koji način da prevaziđete situaciju, jer se sve to odražava i na vaše finansije. Kao da čekate neku dozvolu, rešenje. Moguće je da vas je to blokiralo, pa se osećate beskorisno na radnom mestu. Preterano ozbiljno shvatate situaciju, a ona će se razrešiti pre nego što očekujete.

LJubav

Naoružajte se strpljenjem jer je to jedini način da izbegnete nesuglasice. Svaka ozbiljna diskusija može poći neželjenim tokom, a to vam nije neophodno. Kako god da se postavite teško ćete izbeći potrebu voljene osobe da nešto s vama razjasni.

Zdravlje

Glavobolje.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Nedeljni horoskop od 27.9. do 4.10.2020

Nedeljni horoskop od 27.9. do 4.10.2020

VAGA

Posao

Ovaj period je obeležen vešću da vam stiže dodatni prihod na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko realnih mogućnosti kako vam sve to ne bi preselo. S dobitkom stižu i dodatni izdaci. Kada sve saberete, bićete na pozitivnoj nuli.

LJubav

Iako je partner uz vas, dinamika vašeg odnosa počinje da vam smeta. Sve počinje da vas brine jer vas voljena osoba, na neki način, svojim dobrim delima obavezuje na nešto na šta niste spremni. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cenu da se odreknete lične slobode.

Zdravlje

Kontrolišite pritisak.

vde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

ŠKORPIJA

Posao

Vaše raspoloženje zavisi od finansija, a tu su u izgledu lepe vesti. U narednom periodu moguća je naplata ili povraćaj nekog novca od koga ste već digli ruke. S druge strane, potrebno je da obratite pažnju na dokumenta, naročito ukoliko su vam potrebna za obavljanje svakodnevnog posla. Izvesne su birokratske neprijatnosti, izazvane bilo vašom ili tuđom greškom.

LJubav

Povlačite se u sebe. Možda vam neke nesuglasice s voljenom osobom deluju lošije nego što to zaista jesu. Ako biste se, umesto ćutanja, opredelili za otvoren razgovor, shvatili biste da problem nije između vas već je posledica trenutno lošeg raspoloženja.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Bolovi u leđima…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.