Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018: Škorpija se zaljubljuje, Ovan smelo kreće napred, Vaga treba manje da brine a više da se provodi

VAGA

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko zasada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Videtete da ima izlaza.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zamarajte se brigama. Radije se dobro provedite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvatati. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživaćete.

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba da obavljate, a s tim će ići i veći napori. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da uspešno odradite sve što treba. Samo se dobro organizujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pobedite stres relaksacijom.

Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018

STRELAC

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom biće velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama gledaće da svaki trenutak bude ispunjen, ali i organizovan. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni.

KARIJERA: Rado biste promenili svoj sistem procene ljudi. Poradićete na tome. Ovog puta vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete i sledićete nove poslovne dogovore.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Proverite stanje svog automobila.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.