Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. novembar 2018. Ovan nezadovoljan, Bik kreativan, Blizanac inertan,...

Dnevni horoskop za 24. novembar 2018. Ovan nezadovoljan, Bik kreativan, Blizanac inertan, Rak mora da taktizira

70
0
Dnevni horoskop za 24. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 24. novembar 2018.

Dnevni horoskop za 24. novembar 2018. Pred nama je jedan miran dan što se aspekata tiče, strasti se stišavaju i sve počinje da vam dobija i smisao, s obzirom da je prethodnih dana bilo dosta toga protivrečnog i nejasnog.

Sve sumnje koje su se u međuvremenu javile bivaju danas umanjene uz spoznaju da je ipak preterano da se lupa glava o baš svemu… Uskoro će nam sam Neptun pokazati šta znači pravi mir u duši, a do tada još se moramo malo sukobljavati sa retrogradnošću Merkura i njegovim kontroverzama, pa tako i danas je moguće povremeno podsećanje da je još uvek tu.

Ovan

POSAO Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se. LJUBAV Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. ZDRAVLJE Počnite da se bavite sportom.
Dnevni horoskop za 24. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 24. novembar 2018.

Bik

POSAO Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. LJUBAV Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. LJUBAV Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani. ZDRAVLJE Hronične tegobe…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.