Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018: Škorpija se zaljubljuje,...

Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018: Škorpija se zaljubljuje, Ovan smelo kreće napred, Vaga treba manje da brine a više da se provodi

125
0
Astro prognoze za decembar 2019. 
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018: Prema astrološkim predviđanjima, ovo je sedmica za Vodolije, Ovnove i Strelčeve. Saznajte šta očekuje svaki horoskopski znak na samom kraju novembra i početkom decembra 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Ovih dana zaista će zasijati svetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete prijatno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa predstavljanjem sebe i svoje ličnosti. KARIJERA: Rešićete sve veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju. ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjate u sebe.

BIK

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, ovih dana osećaćete se poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obratno, učiniće da će brzina kojom ćete delovati ponekad bude zapanjujuća. Biće potrebno da usporite radi druge strane. KARIJERA: Možete videti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Ipak, neke informacije će početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili kuda treba. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.
Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi ćete postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete se povremeno  boriti sami sa sobom, jer ćete želeti da postignete sve. Polako. KARIJERA: Počinje vreme kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno predstavite svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili će vam ponuditi usko specijalizovan posao. ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte vratni deo kičme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.