Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018: Škorpija se zaljubljuje, Ovan smelo kreće napred, Vaga treba manje da brine a više da se provodi

RAK

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Dobro je provoditi se, ali bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiće vam horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno pregledajte mailove.

LAV

LJUBAV: Neki bi povremeno mogli da se osećaju usamljeno. Najbolje je da se primirite i povučete u tišinu i meditaciju. Svoje očekivanja formiraćete prema trenutnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, biće i lepih događaja. Zato se više otvorite.

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte duboko disanje za opuštanje.

Nedeljni horoskop od 26. novembra do 2. decembra 2018

DEVICA

LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi trebalo da se zaustave i malo pričekaju. Najviše zato jer će odgovori s vremenom doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado ćete pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da urade više i bolje.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi malo opuštanja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.