Mesečni horoskop

Poslovne astro prognoze za septembar 2018. Pred nama je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu!

VODOLIJA

Profesionalno i finansijski, stvari uopšte nisu loše, premda tokom prve polovine septembra 2018. nećete to tako videti, zato što od sebe i drugih očekujete previše. Možda očekujete preveliku dobit od zajedničkog posla u koji ste ulagali sredstva. Jupiter, smešten u kući karijere i društveno – profesionalnog ugleda, pravi harmonične aspekte tokom septembra 2018. godine.

Sjajne rezultate bi mogli ostvariti u poslovnom životu, ali može doći i do iluzija raskoši ili bi mogli davati neutemeljena obećanja. Dobra vest je da ćete imati pomoć uticajnih ljudi, ali nemojte zaboraviti na iskrenost, zakone i moral. Mars se direktnim hodom vraća u Vodoliji i aktivira Južni čvor, što može doneti agresivne postupke, sebičnost i da se radi sve što se poželi bez razmišljanja o tome kako se drugi osećaju.

Dobra vest je da imate puno energije, pa tu energiju možete usmeriti u posao, investicije i razradu strategija koja će vas povesti, ako ne u smeru profita, tada zasigurno u smeru razrešavanja dugova.

Finansijski horoskop za septembar 2018 godine

Finansijski horoskop za septembar 2018 godine

RIBE

Septembar nije povoljan mesec za partnerstva, sve dok ste skloni idealizovanju i predstavljanju sebe samog u svetlu heroja. Pred vama je hladan tuš i neprijatno buđenje, još više od Saturnova direktnog hoda, 6. septembra, u vašoj kući društveno – profesionalnih grupa i težnji.

Nemojte zanemariti savete osoba koje imaju više iskustva od vas, čak iako vam na prvu deluju neprijatno. Neobično je to što ćete se tokom septembra više istaknuti kroz timski rad i zajedničke zadatke i projekte. Ako ste nezaposleni, potražite posao sa više zaposlenih. Određene poveznice s inostranstvom mogu biti od važnosti i mogli bi se prijatno iznenaditi nakon perioda sukoba.

Ali, za neke Ribe će biti bolje raskid poslovnih veza sa inostranstvom koje su se pokazale neisplativim i pogrešnim. Finansijski, situacija se može zakomplikovati povratkom Marsa, vladarem novca Riba, u vašu 12. kuću, blizu Južnog čvora. Mogli bi napraviti veće greške u donošenju finansijskih odluka, uprkos činjenici da će biti sve više prilika za zaradu. Možda će vas dočekati stariji dugovi, ali barem ćete ih moći otplatiti, ukoliko budete oprezni i ne potrošite novac na bespotrebne stvari.

Na primer, odlučićete se za više putovanja ili trošiti više nego što možete priuštiti. Savetujemo da pažljivo raspolažete sredstvima, piše Tarot horoskop.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.