Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2019.
Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2019.

Prema astrolozima, prvi jesenji mesec septembar, donosi mnoge lepe trenutke za sve horoskopske znake. Međutim, za neke znake zodijaka će septembar biti najbolji mesec u godini do sada. Pa, ako se nađete na ovoj listi, budite srećni i iskoristite potencijale ovog meseca do kraja.

Bik: vi ste umetnik, a vaše platno za slikanje je život

Da li se osećate kreativnije nego obično? Da li vidite poeziju u svemu? Da li su vaše boje živopisnije nego ikada ranije? To je zato što je orijentir i prijateljski znak Devica ušao u vašu petu kuću zadovoljstva i zabave, pružajući vam umetničke veštine, želju za zabavom i razigranim seksualnim životom. I to nije sve. Merkur, planeta komunikacija takođe ulazi u vašu petu kuću, i u potpunosti vas povezuje sa vašim talentima i perspektivama, prenosi portal zenskimagazin.rs.

Ovo je savršeni mesec za vas da napravite nove planove i ostanite spontani i otvoreni za sve nove mogućnosti koje ćete upoznati na putu.

Devica: vreme je da se osećate sigurnije nego ikada ranije

Septembar je mesec vašeg sunčevog povratka, zato uživajte u ovom periodu. Sada morate da izgradite potpuno samopouzdanje i energiju direktno iz svog izvora, motivišući sebe da postanete bolja osoba. Pogledajte na sve što ste prošli i koliko daleko ste došli, tako da imate razloga da se ponosite na vaše putovanje do sada.

Ovo je savršen mesec za početak i planiranje budućnosti, da preispitate sve što ste do sada uradili i napravili promene na bolje. Sve u svemu, morate prestati da sebe potcenjujete i konačno shvatite da je vaš potencijal ogroman.

Ovo su 3 najsrećnija horoskopska znaka u septembru 2018. godine

Vaga: sva sreća sveta je na vašoj strani

Prvu polovinu meseca provodićete u pripremi za povratak sunčeve energije kada Sunce uđe u vašu dvanaestu kući duhovnosti, čineći septembar veoma interesantnom mesecom za vas. Istovremeno, Venera, vaša vladajuća planeta, biće u Vagi, čineći vas magnetom za pozitivne vibracije, romantiku, ljubav i prijateljstvo. Apsorbujte sve dobro što možete, jer kada Sunce uđe u Vagu, počinje period moći i samopouzdanja.

U međuvremenu, u potpunosti uživajte u životu. Istražite svet sa vašom čistom radoznalošću i pronađite unutrašnji mir kroz meditaciju kako biste ispunili energijom svoju svetlu i sjajnu dušu.

republika.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.