Poslovne astro prognoze za septembar 2018. Pred nama je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu!
Poslovne astro prognoze za septembar 2018. Pred nama je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu!

Veliki finansijski horoskop za septembar 2018: Vreme je za razrešavanje dugova!

Ovnovi treba da pokrenu najambicioznije planove, dok Ribe treba pažljivo da raspolažu sredstvima, piše Tarot horoskop

OVAN

Septembar 2018. godine je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dve dekade meseca su obećavajuće.

Donosićete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva sa kojima raspolažete koristićete mudrije i postićićete veću učinkovitost, inspirisaćete okolinu i pokazati se tako u poslovnom i društvenom životu.

Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkura (u Devici, u periodu od 6. do 22. septembra). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno – profesionalnog ugleda, do 11. septembra.

Finansijski horoskop za septembar 2018 godine
Finansijski horoskop za septembar 2018 godine

Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. septembra. Vreme je da pokrenete one najambicioznije planove i da delujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazaće vam se puno novih prilika.

Savršeno je vreme za razvoj vlastitog posla i dobijanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tokom septembra 2018. godine. Izražavaćete se sa lakoćom i znaćete šta treba i kada treba da kažete. Briliraćete u pregovorima! Doradite CV i šaljite ga na što više mesta. Na razgovore krenite bez oklevanja i pregovarajte o uslovima. Nakon 11. septembraa savetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

BIK

Veliki trigon u zemljanim znakovima, kojeg prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra podržavaju vaše kuće ličnog razvoja i kreativnosti.

Planete koje prave Veliki trigon povezane su s novcem i karijerom Bika i zato na ta područja trebate usmeriti pažnju, jer možete ostvariti veliki uspeh. U ovom periodu vaši se talenti mogu pokazati u najboljem svetlu, kao i proizvodi koje želite plasirati na tržište ili usluge koje nudite.

Ako vodite vlastiti posao, moći ćete da ostvarite dobre dogovore. Harmoničan aspekt između Jupitera i Plutona, jačeg je uticaja u periodu od 6. do 18. septembra i ukazuje na dobit kroz saradnju sa inostranstvom, partnerstva, oglašavanje, obrazovanje ili pravna pitanja.

Mars kreće direktnim hodom 11. septembra 2018. godine u kući karijere i društveno – profesionalnog statusa Bika. Budući da je u blizini Južnog čvora, može doći do kašnjenja ili ponavljanja grešaka iz prošlosti kada se radi o poslovnim saradnjama. Pazite na koji način razgovarate s poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima i slično. U drugoj dekadi meseca može doći do blokada u komunikaciji. Obratite pažnju na ono što vam drugi govore.

Merkur, vladar novca Bika, 22. septembra ulazi u kuću posla, u pratnji Sunca 23. septembra. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak ili, ako tražite novi posao, imaćete sjajne izglede da ga i dobijete. Nadređeni će tražiti više od vas, pa ćete osećati pritisak i stres, ali finansijski rezultati će biti jako dobri, posebno ako pokažete volju i predložite svoje originalne ideje…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.