Mesečni horoskop

Poslovne astro prognoze za septembar 2018. Pred nama je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu!

VAGA

Venera, vladar Vage, ulazi u kuću zarađenog novca 9. septembra 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Bićete svesniji svoje vrednosti u poslovnom svetu, samopouzdaniji, ali istovremeno ćete odmeravati po lestvici materijalnih vrednosti. To znači da ćete preterati sa trošenjem, misliti kako je sve dozvoljeno i kako sebi možete priuštiti bilo šta, koliko god koštalo. Ali, nakon početne euforije šopinga osetićete gorak ukus onog nakon, a to je prazan novčanih i novi dugovi.

Osim toga mogli bi imati iznenadne troškove za dom ili rođenje deteta. Delujte promišljeno, proverite s kojim iznosom raspolažete i tražite akcije pri kupovini. Tako se nećete uvući u dugove. Porodica će pripomoći ili ćete imati dobit kroz nekretnine. Porodica može pomoći i da ostvarite promene, da bolje upravljate svojim troškovima i da otplatite barem jedan dug.

Finansijski horoskop za septembar 2018 godine

Finansijski horoskop za septembar 2018 godine

Neke Vage mogu imati problema sa bankom zbog neisplaćenog duga ili neplaćenih računa. Budite oprezni i nećete se naći u kritičnim situacijama. Neke Vage ugodiće članovima porodica i kupiće voljenima darove. Septembar je povoljan mesec za traženje povišice na poslu ili pronalazak bolje plaćenog posla.

ŠKORPIJA

Najbolje rezultate ostvarićete kroz zajedničke projekte i timski rad ili saradnjama sa većim firmama, kroz promovisanje posla putem interneta, učestvovanje u humanitarnom radu i pomaganju. Prolazak Sunca kroz 11. kuću Škorpije, zajedno sa Merkurom u periodu od 6. do 22. septembra ukazuje na dobit kroz poslovno usavršenje.

Može se raditi o materijalnoj dobiti, ali prvenstveno je povezano sa vašim ugledom. Imate na svojoj strani osobe koje vas štite i podržavaju i koje znaju kako pogurati i unaprediti vaš posao. Mars, vladar kuće posla Škorpije 11. septembra ulazi u kuću porodice, doma, emotivnih temelja i transakcija vezano za nekretnine.

Napet aspekt koji Mars pravi s Venerom i Uranom, pokazatelj je emotivnog stresa i tereta zbog nekih poslovnih događanja ili zato što nemate posao. Neke Škorpije moraće da rade od kuće zbog nekih zdravstvenih poteškoća. Finansijski, bićete uspešni, ali najpre zato što ćete zrelije raspolagati sredstvima koje imate i trošiti mudrije. Prilike za zaradu novca stalno će se ukazivati, posebno u drugom djelu meseca, pa je dobra ideja da odvojite nešto novca na stranu, umesto da to potrošite.

Ako nakon 23. septembra, budete imali neočekivanih troškova vezano za dom ili porodice, savetujemo da ne kupujete najskuplje predmete, nego ono što možete priuštiti…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.