Dnevni horoskop za 17. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 17. septembar 2020.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. septembra 2018: Device, Jarčeve i Lavove očekuje izuzetno lep period, a kakve će sreće biti ostali horoskopski znaci saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Malo po malo, vi ćete svoje emotivne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost je rezultat nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite svoje predrasude.

BIK

LJUBAV: Nezainteresovanost ili frustracije će sve više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte, pa mirom i tolerancijom održavajte postojeće stanje.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi moglo da vam krene ovako dobro. Povezivaćete se sa ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primjena neće biti nemoguća. Pred vama su uzbudljivi dani.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. septembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Mnogo ljudi svakodnevno će se motati motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve delite sa njima, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner će biti zbunjen.

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni da rade prekovremeno. Biće i onih kojim će biti ponuđen zanimljiv posao povezan s važnim projektom. Trebalo bi da se malo prilagodite.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro se naspavajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.