Mesečni horoskop

Astro prognoze za decembar 2018: Mars u Ribama donosi snažne emocije a njegova konjukcija sa Neptunom neposlušnost i sve vrste preterivanja

JARAC

Dragi Jarčevi, vi neki važan posao ne možete usled prepreka da završite u roku. Nemojte se nervirati jer se morate vratiti na timski rad i organizaciju rada da bi sve završili. Kako će Venera biti u Škorpiji onda saradnja sa ženama može biti dosta nepovoljna. Sunce, Mars i Neptun prave nepovoljan aspekt pa može doći do nesporazuma ili nejasnoće zbog nekog plana za posao koji donosi napredak ako bi imali podršku da ga pokrenete. Mnoge teškoće u saobraćaju, trgovini mogu se ispoljiti do 6. decembra a posle oko sredine meseca treba da obratite pažnju na osobe koje vam rade iza leđa i podmeću neke stvari da bi vam nanele štetu. Mnogi Jarčevi mogu imati lepe uspehe kada budu Venera i Saturn u aspektu od druge polovine meseca. Ipak, i pored svih okolnosti vi privodite kraj godine uspešno. Mnoge nezaposlene osobe mogu dobiti posao u saobraćaju i u trgovini. Emotivno usled odsustva i zanemarivanja partnera može doći do nesloge, pa ako još i neke činjenice ne priznajete. Druga polovina meseca je mnogo bolja za rešavanje nesloge i za harmoniju u vezama ili braku. Očekujte lepe izlaske, slogu u komunikaciji i romantiku. Slobodni slučajno mogu upoznati osobu i u druženju i izlascima shvataju da su oboje srećni u druženju pa krajem meseca ulaze u vezu. Pojedini Jarčevi će biti totalno nezainteresovani ali ipak upoznajete osobu koja vas pokreće i gde se bude simpatije. Slabija cirkulacija, moguće prehlade pa se čuvajte.

Astro prognoze za decembar 2018

VODOLIJA

Drage Vodolije, početkom meseca se javljaju nesporazumi u jednom projektu pa će sve kasniti sa pokretanjem. Od svega što je vezano za saobraćaj treba se čuvati. Kako je Venera u Škorpiji baš će biti potrebno rešavati zaostale poslove i zastoje u nabavci potrebnih stvari. Finansije dolaze otežano pa vam treba i strpljenja. Čuvajte se pogrešnih poslovnih pokreta i ulaska u neke veće troškove. Sve što je novo u poslu izbegnite. Neke društvene aktivnosti bi mogli više da pokrenete od sredine meseca kao što su zdravstveni rad, kancelarijski, građevinski i sve kreativne poslove. Na samom kraju meseca vam vaša intuicija govori šta da radite pa vam predstoji veća zarada novca i lep kraj godine. Nezaposleni mogu dobiti posao u zdravstvu i trgovini i svemu što je njihova sposobnost. Emotivno na samom početku meseca moguća su zanemarivanja i nerazumevanja koja mogu dovesti do zahlađenja u vezi ili braku. Već od sredine meseca stvari se smiruju samo zato što krećete više da se družite, pričate i kažete šta je to što vam nije dobro u odnosu. Slobodnima se može nuditi tajna veza koja im se neće svideti. Sredinom meseca upoznajete drugu osobu koja vam sasvim odgovara i ulazite u vezu. Poznanstva su moguća na zabavama ili nekom seminaru. Čuvajte se stresa i ojačajte imunitet.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

RIBE

Drage Ribe, kod vas se dešavaju promene preko polja novca koji ne stiže na vreme pa morate pomerati rokove. Povoljno bi bilo da izvršite reorganizaciju da biste izbegli zastoj i razne probleme. Mnogo pregovora i dogovora oko nekog velikog posla koji bi trebalo završiti u ovoj godini. Nepovoljan aspekt Sunca, Marsa i Neptuna iz vašeg znaka može vam doneti neodobravanje nadređene osobe što vas poslovno srozava. Mnogo koncentracije treba uložiti jer ste spremni da pravite greške. Od sredine meseca sve polako kreće uzlaznom linijom pa i vi dobijate motivaciju za posao. Uspevate da uradite sve što ste osmislili u ovoj godini i iznenadni povoljan aspekt Sunca sa Uranom krajem meseca vama donosi veću svotu novca. Merkur i Jupiter vam daju šansu za neki novi projekat gde ulazite u Novu godinu unapređeni. Nezaposlene Ribe mogu pokrenuti neki svoj kreativni posao ili honorarni. Emotivno nešto što ste zaboravili sada se podsećate i krećete u bolju komunikaciju i razumevanje sa partnerom. Sredina meseca donosi dosta razgovora oko kojih se nećete još najbolje složiti i angažovati. Spas potražite u zajedničkoj samoći ili putovanju da budete sami vas dvoje. Slobodne osobe mogu početkom meseca imati neke probleme sa prijateljima dok polovinom meseca upoznaju osobu koja vam pruža pomoć i tako se budi simpatija između vas dvoje. Krećete u vezu sa tom osobom koja je puna vedrine i optimizma. Čuvajte se upalnih procesa, prehlade , disbalansa hormona i meteoropatske glavobolje.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.