Mesečni horoskop

Astro prognoze za decembar 2018: Mars u Ribama donosi snažne emocije a njegova konjukcija sa Neptunom neposlušnost i sve vrste preterivanja

VAGA

Drage Vage, vi imate opoziciju Venere i Urana u polju partnerstva i javnosti pa se mogu desiti neslaganje i razlaz sa partnerom u poslu ili partnerom u ljubavi. Obostrana neodgovornost i zanemarivanje problema može dovesti i do gubitka. Kada Venera uđe u Škorpiju i vaše polje novca, vi toj oblasti treba da se posvetite i sve zaostalo rešite. Novac će teže dolaziti jer su umešani nepovoljni aspekti pa možete imati probleme sa šefovima i nadređenima. Neptun će stvarati nejasne probleme a klijenti će tražiti od vas uvek nešto novo i drugačije što će produžavati i odlagati završavanje posla. Već od 6. decembra stvari kreću nabolje jer Merkur kreće direktno. Izbegavajte intrige sa kolegama. Sredinom meseca Merkur iz Strelca će vas voditi putem koji je proračunat i skrenuti pažnju u pregovorima. Čuvajte se ako ste trgovac ili imate veze sa saobraćajem da ne budete brzopleti. Na samom kraju meseca postižete uspeh u pregovorima, projektima i javnim nastupima. Nezaposlene Vage mogu pronaći posao u trgovini, oblastima komunikacije i javnosti. Emotivno u prvoj polovini meseca može doći do svađe, pa čak pojedine osobe mogu i da se raziđu dok u drugoj polovini meseca Saturn i Venera prave pozitivan aspekt pa može doći do pomirenja i stabilnosti. Imate šansu da se vaša veza ili brak produbi i nađe zajednički jezik. Slobodne osobe mogu u prvoj polovini meseca prosto da se zgroze od nekulturnih osoba koje se nude samo za seks. Sredinom meseca upoznajete baš dobru i kulturnu osobu koja vam i intelektualno odgovara gde ulazite u vezu. Mogući su hormonski disbalansi, lošija cirkulacija i pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vi početkom meseca treba dosta da pazite da ne dođe do konflikta na poslu sa kolegom koji čak može  da manipulacijom pokrene nešto u svoju korist. Moguće je da sami zatražite ili da dobijete premeštaj na poslu. Pojedine Škorpije mogu skroz potražiti novi posao. Kako će Venera ući u vaš znak ona će tražiti od vas nastup, profesionalnost, autoritet i sve što je bitno u jednom poslovanju sa klijentom i posmatranju nadređenog. Svaka i najsitnija greška sada može biti primećena. Ne preporučuje se da pravite velike planove i ulazite u rizik, jer se sve može ispostaviti da ste pogrešili. Već od 7. decembra kreće neki pojekat koji dugo radite dok od sredine meseca kreće rešavanje na finansijskom polju gde možete očekivati uspeh u pregovorima, saobraćaju, trgovini a sam kraj meseca donosi dobre finansijske investicije i dobitke. Osobe koje nemaju posao mogu ga potražiti u trgovini, ugostiteljstvu, saobraćaju i nekim honorarnim poslovima. Neke tajne ili neistine mogu da uzburkaju partnerske odnose pa može da dođe do svađe. Izdaja ili prevara može da donese pojedinim osobama i da se raziđu. Druga polovina meseca može da donese pomirenje, ali ne kod svih osoba jer neke osobe nisu spremne na oprost. Mnoge osobe mogu imati lepu i stabilnu vezu ili brak sa planom kako da imaju lepe i romantične trenutke sa dosta zabave. Slobodne osobe sredinom meseca upoznaju osobu sa kojom kreću u vezu dok pojedini mogu ući u vezu sa osobom koju poznaju već od ranije. Čuvajte urinarni trakt, bubrege, žuč, a pad imuniteta je naglašen.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Astro prognoze za decembar 2018

STRELAC

Dragi Strelčevi, početak meseca može doneti neslaganje sa saradnikom pa je moguć i raskid saradnje. Potrebno je da izbegnete sve rizične poslove i da se sačuvate od gubitka. Sve što vam je nepoznato nemojte raditi jer se baš tu može desiti velika greška. Kako je Venera u Škorpiji onda možete doživeti da vam neko radi iza leđa i naškodi vašem ugledu ili finansijama. Mnoge blokade i usporavanja usled neslaganja mogu se dešavati početkom meseca dok od 6. kreće uzlazna linija i rešavanje zaostalih problema uz dosta napora i pregovora. Od sredine meseca kreće sigurnija novčana situacija koja se stabilizuje. Moguće je da ne završite sve vaše ciljeve do kraja godine pa će vas dočekati u sledećoj godini. Nezaposleni Strelčevi mogu raditi neki kancelarijski posao ili nešto honorarno. Emotivno je potrebno da pričate  sa partnerom, a posebno ako postoje neke skrivene neistinite stvari gde može doći do svađe. Sredinom meseca se stvari stišavaju, a oko 20. imate šansu da promenite način ophođenja prema partneru što će biti bolji i dublji odnos. Pojedine slobodne osobe mogu doživeti razočarenje od neke osobe za koju su mislili da im se sviđa dok će pojedine osobe upoznati baš dobru osobu kakvu odavno nisu imali i kreću da se zabavljaju .Pojedini Strelčevi u druženju i izlascima mogu upoznati osobu koja je potajno već duže vreme zaljubljena u njih. Više se odmarajte.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.