Home Mesečni horoskop Astro prognoze za decembar 2018: Mars u Ribama donosi snažne emocije a...

Astro prognoze za decembar 2018: Mars u Ribama donosi snažne emocije a njegova konjukcija sa Neptunom neposlušnost i sve vrste preterivanja

138
0
Astro prognoze za decembar 2019. 
Astro prognoze za decembar 2019. 

Astro prognoze za decembar 2018: Užurbanim koracima stigosmo i do poslednjeg meseca gde se svode računi šta smo sve uradili u toku cele godine dok će mnoge osobe praviti planove za sledeću godinu i ostaviti sve što nije bilo dobro u staroj godini. Na samom početku meseca još je Merkur retrogradan do 6. decembra pa se malo strpite i pripazite šta pričate, ne svađajte se, čuvajte svoje stvari. Mars će biti u konjukciji sa Neptunom u Ribama i kvadratu sa Jupiterom iz Strelca što nam može doneti sve vrste preterivanja, unutrašnju borbu, neposlušnost, uznemirenost i trošenje. Mars će biti ceo mesec u Ribama što nam daje snažne emocije koje potiču iz nesvesnog.

Svim osobama koje nose u sebi ljubomoru ili mržnju sada ove emocije mogu biti još dublje utkana pa se mogu javiti i problemi sa psihom, piše astrolog Željka Knežević. Kako su Ribe promenljivi vodeni znak, smatra se da on ovde nije toliko jak već je emotivan i pritajeno može ispoljiti svoju mržnju ili neslaganje. Saturn i Pluton i dalje tranzitiraju kroz Jarca što nama, ljudskoj rasi, najviše zamera i kažnjava nas što nismo u stanju da oprostimo i svi koji to ne mogu neka ne očekuju da će napredovati iz mržnje. Mnogi koji rade na sebi i trude se mogu biti moćno nagrađeni. Generalno gledano, mnoge osobe mogu lepo sumirati staru godinu i u zagrljaju, harmoniji, sreći i ljubavi ući u Novu godinu 2019!!!

Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci u decembru 2018. godine 

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se Uran vratio i pravi opoziciju početkom meseca sa Venerom što vam može doneti probleme sa partnerskim odnosima, kako poslovnim, tako i u ljubavi. Neki nesporazumi mogu da vam upropaste poslovne prilike pa bi bilo dobro da pravite kompromis. Pojedini Ovnovi baš sada moraće da isplate novac da bi mogli da nastave poslovanje. Kako su Sunce, Mars i Neptun u kvadratu, to vam nije povoljno i može se desiti da nemate podršku koja je očekivana. Sredinom decembra vi možete izaći iz svih dugova i krenuti napred sa svojim projektima. Krajem meseca pazite šta pričate ili ne ulazite u raspravu ako su neke laži povezane sa vama. Kraj godine vam donosi pozitivan ishod i poneki poklon. Nezaposleni mogu pronaći posao u nekom timskom radu sa stranim firmama. Emotivno mogu biti nesuglasice sa partnerom dok sredinom meseca vaš odnos postaje bolji uz ostvarenje nekog cilja i nesporazumi nestaju. Slobodni mogu upoznati osobu koja budi strasti u vama ali veza može biti samo tajna na šta ćete vi pristati. Ovnovi u zrelim godinama mogu započeti novu vezu. Čuvajte se prehlade, virusnih infekcija i poboljšajte cirkulaciju.

BIK

Dragi Bikovi, vama se mogu pojaviti neočekivani problemi na poslu pa bi trebalo da obratite pažnju na konkurenciju. Pojedini Bikovi bi mogli da ostanu bez nekog posla. Sve vam može delovati nesigurno pa se dogovarajte sa poslovnim partnerima oko svega detaljno kako bi vam projekti bili uspešni. Sredinom meseca treba dosta vremena da odvojite za sređivanje finansijskih obračuna i vraćanja eventualnih dugovanja i svih vrsta platnih prometa. Druga polovina meseca je mnogo bolja u poslovanju, posebno oko 20. decembra gde vam sve može super ići sa ženskim partnerima ili osobama koje se bave javnim nastupima, umetnošću, zabavom, muzikom, zdravstvom. Obratite pažnju na jednog saradnika koji će pokušati da vas prevari. Generalno gledano, vaši planovi i računice su zadovoljeni u ovom mesecu. Bikovi koji su nezaposleni mogu dobiti posao u javnom sektoru i zdravstvu. Zauzete osobe mogu imati pojačanu strast i izlive ljubomore, sumnjičavost i razgovore koji donose nesporazum. Sredinom meseca pojedini Bikovi mogu da putuju sa voljenom osobom i lepo provedu praznike. Slobodni Bikovi mogu da ponovo stupe u vezu sa osobom od ranije i velike su šanse da sada uspete. Pojedini Bikovi mogu upoznati neku osobu koja im se sviđa i krenuti u druženje. Čuvajte se prehlade, urinarni trakt i jajnici su osetljivi.
Astro prognoze za decembar 2018

BLIZANCI

Dragi Blizanci, na samom početku meseca mogu se pojaviti problemi u poslovanju zbog partnerskih poslova ili loše procene gde može doći do raskida partnerstva. Sve što ste ranije dogovorili u poslovanju sa saradnicima sada više nema vremena za pomeranje pa se to mora završiti. Sve osobe koje rade sa klijentima sada će biti mnogo zahtevne što će vas usporavati i stvarati probleme sa njihovim dodatnim prohtevima. Mnogi Blizanci mogu da imaju konflikte sa autoritetima. U javnosti vam nije naklonjena podrška pa popularnost može biti ispod očekivanog dok Merkur iz Strelca može budnim okom da vas posmatra. U drugoj polovini meseca stvari idu uzlaznom linijom pa najviše mogu imati uspeha građevinci i u industriji.  Jak aspekt Marsa i Plutona vas pravi jakim i istrajnim pa ako se i pojave neki problemi, vi ih vešto rešavate. Ovu poslovnu godinu završavate sa uspehom i finansije će biti iznad očekivanog. Blizanci bez posla mogu potražiti posao u svim uslužnim delatnostima i zdravstvu. Emotivno vam nisu prikazani veći problemi osim da ne namećete jedno drugom svoje stavove. Kako će u drugoj polovini meseca biti udruženi Jupiter i Merkur, onda možete planirati gde da izlazite i koja mesta da posećujete. Jupiter će svakako dati dublji i kvalitetniji odnos u vašoj vezi ili braku. Slobodni Blizanci mogu stupiti u kontakt sa osobom koja je dosta zagonetna i tajanstvena pa će čak i da se ponaša ljubomorno. Nekim Blizancima može se desiti susret sa starom ljubavi i strasti se bude. Čuvajte pluća, urogenitalni trakt, grlo i ramena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.