Mesečni horoskop

Astro prognoze za decembar 2018: Mars u Ribama donosi snažne emocije a njegova konjukcija sa Neptunom neposlušnost i sve vrste preterivanja

RAK

Dragi Rakovi, nepredviđene okolnosti bi mogle da dovedu do prekida jednog poslovnog projekta. Sada nije vreme da rizikujete u poslu pa sve vrste rizika izbegnite. Svi koji se bave ugostiteljstvom, muzikom, umetnošću,prosvetom i svim vrstama zabave i estrade treba da se čuvaju konkurencije i prepreka. Merkur kreće direktno od 6. decembra pa će pojedini Rakovi imati olakšica dok od 13. Merkur ulazi u Strelca pa svi vi koji pružate uslužne delatnosti možete imati dosta posla, takođe i u radu sa klijentima. Pojedini Rakovi mogu imati podršku od osobe na položaju pred kraj meseca. Pristiže vam i nagrada na poslu ili neko priznanje. Uspeh mogu očekivati svi koji rade u zdravstvu, industriji, transportu, menadžment, elektronika i javnim nastupima. Kraj godine možete završiti sa pozitivnim ishodom a ni finansije neće izostati, posebno ako se bavite javnim nastupom, muzikom, zabavom. Nezaposleni Rakovi mogu dobiti posao kao promoteri, u javnim nastupima, pravnim uslugama. Prva polovina meseca može doneti nesporazume sa partnerom usled vašeg odsustva pa to možete rešiti tako što ćete promeniti taktiku i krenuti sa izlivima emocija povremeno i u manjim količinama. Bolja intima i sloga se može dešavati u drugoj polovini meseca pa možete više da se družite i izlazite na mesta što vam prijaju. Slobodne osobe mogu imati poznanstvo sa osobom koja im prija i krenuće u vezu dok pojedini Rakovi iz jedne avanture izlaze i prekidaju vezu. Pojedini samci se mogu povući i čekati svoju priliku u ljubavi koja se može desiti krajem meseca. Slabija cirkulacija, zbog stresa pad imuniteta i meteropatske promene.

LAV

Dragi Lavovi, početkom decembra mogu se pojaviti neočekivani problemi na poslu u pregovorima. Dok se Venera vrati u Škorpiju vi opet treba da odvojite vreme da završite sve zaostale poslove da bi uspeli da krenete napred a može se desiti da vam nedostaju i sredstva da krenete napred. Kako vaš vladar Sunce pravi kvadrat sa Marsom i Neptunom, u vašem polju finansija mogu se javiti problemi sa novcem i isplatama. Sada nije vreme da se zadužujete i trošite bez mere. Već druga polovina meseca može biti efektnija na poslu i u sferi novca. Krajem meseca možete dobiti nagradu, priznanje i novčanu naknadu koja je zaslužena pa samim tim završavate godinu sa pozitivnim ishodom. Nezaposleni Lavovi mogu napokon da prilože neki svoj projekat koji može biti prihvaćen od jedne velike kompanije i samim tim da dobiju donacije. Emotivno zauzeti početkom meseca mogu imati neslaganja, pa čak i zahlađenja u odnosu. Da bi odnos bio koliko- toliko u nekoj razumnoj harmoniji potreban je kompromis dok Venera ne napravi aspekt sa Saturnom sredinom meseca koja donosi sigurnost i smirenje u vezi ili braku. Za novu dublju emociju vi sada možete putovati za praznike i uživati u ljubavi. Slobodni Lavovi nikako da sretnu osobu koja je po njegovim normama pa mogu ući u neku površnu avanturu iz koje će bukvalno pobeći. Mnogi slobodni Lavovi mogu upoznati kvalitetnu osobu na samom krajem meseca koja će vam odgovarati po mnogim osobinama. Izbegavajte preterivanja u svemu, a posebno u jelu i piću jer vam je osetljiv želudac.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Astro prognoze za decembar 2018

DEVICA

Drage Device, usled retrogradnog Merkura vi možete imati probleme sa finansijama kao što su neočekivani troškovi koji su potrebni za prioritete. Sve što je vezano za pregovore u poslu sada može od vas da se traži, a reč je o nečemu što se vama ne isplati pa je pitanje da li da pristanete na sve to i nastaće zastoj u planiranju. Ako ste povezani sa saobraćajem, komunikacijom, javnošću možete imati probleme, čak i jedan poslovni partner vas može izmanipulisati. Od 6. decembra vaša planeta Merkur kreće direktno pa svi pregovori napokon mogu krenuti pravim putem. Sredinom meseca zbog Merkura u Strelcu budite pažljivi da ne napravite neki propust koji može ceo projekat da pomeri. Kada Venera i Saturn budu u pozitivnom aspektu, vi dobijate šansu za uspeh u poslu, posebno u ugostiteljstvu, trgovini, prosveti, komunikaciji i zdravstvu. Nezaposlene Device mogu dobiti posao u uslužnim delatnostima, proizvodnji i povremenim poslovima. Emotivno ako ste imali problema, sada se rešavaju ako pazite šta pričate. Kompromis je vrlo bitan ako oboje budete svađalački nastrojeni. Polovina meseca donosi harmoniju a sam kraj meseca vi ste u lepoj intimi gde planirate za uživanje dok praznici traju. Slobodne Device mogu u prvoj polovini meseca upoznati osobu koja će je privući, a kako je Mars sa Neptunom u aspektu onda ta osoba može biti i nedostižna a kada Neptun pomeri zavesu otkrivate kako je i ona baš zainteresovana za vas. Pojedine Device čak iz avanture koju su imale mogu krajem meseca preći u vezu. Više se odmarajte, možete imati probleme sa kostima i fizičku iscrpljenost.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.