Uskoro će ih pogoditi Amorova strela: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika ljubavna priča tokom zime 2020. godine
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za decembar 2018: U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec DECEMBAR na emotivnom planu.

OVAN

Pripadnicima ovog znaka, koji su u vezi, početak meseca donosi nemire i turbulencije u vezi. Pripremite se za ovu nestabilnost, jer i sitnice mogu dovesti do velikih problema. Umesto da se sukobljavate, pokušajte da razumete partnera, i da razgovorom i kompromisom, nađete neki mir. Budite strpljivi i ne donosite nagle odluke, kao što je na primer raskid, već dajte sve od sebe da tu vezu sačuvate od radikalnih promena. Već u drugoj polovini meseca, stvari će se stabilizovati, i uspećete da povratite mir i dobro raspoloženje. Ovaj nalet lepe energije iskoristite da što više vremena provedete sa partnerom. Ovnovi koji su slobodni, imaće priliku za pomirenje sa bivšim partnerom, ili vezu sa osobom koja im se ranije mnogo sviđala, i ovo može biti dobar korak. Pripazite da tokom ovog meseca ne ulećete u vezu sa osobom koja nije slobodna, jer će vam to samo iskomplikovati život.

Ljubavni horoskop za decembar 2018

BIK

Bikovi koji su u vezi ili braku, tokom decembra imaće nesuglasice sa partnerom, a posebno ljubomorne ispade, nesigurnost i sumnjičavost. Ipak, oboje ste spremni na razgovor i imate volju da rešavate stvari na miran način, pa će ovo zapravo biti ne tako buran ljubavni period. U drugoj polovini decembra ćete imati lep period, kada ćete biti posvećeni jedno drugom, i iskoristićete to vreme na romantičan i lep način. Očekuju vas i zajednička putovanja, i zanimljive aktivnost. Kod slobodnih Bikova, u decembru je akcenat na prošlosti, i možete očekivati povratak nekih osoba, sa kojima niste raščistili odnos. Ovo ne mora da bude loša priča, ukoliko ste ranije probleme prevazišli, očekuju vas lepi momenti.

BLIZANCI

Blizanci koji su u vezi ili braku, tokom decembra će imati poprilično stabilnu situaciju na polju ljubavi i partnerstva. Može doći do određenih nesuglasica i sukoba, po pitanju planova za budućnost, ali to sve možete rešiti kvalitetnim razgovorom. Važno je da se usaglasite oko toga šta želite, i koje su vam vizije za budućnost, i koliko se one poklapaju, kako bi mogli da nastavite dalje, bez tih nesuglasica. U drugoj polovini meseca vas očekuju lepi i romantični moment sa partnerom, u kojima ćete baš uživati. Slobodne blizance očekuje burna veza, koja će najverovatnije ostati samo avantura, mada ima šanse i da preraste u nešto veće i važnije, pa samo budite otvoreni za sve. Naglašena je strast, pa uživajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.