Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za decembar 2018: Turbulencije kod Ovna, Devici se smeši brak, Jarac treba da se pazi lažnih obećanja

VAGA

Ukoliko ste u vezi ili braku, tokom decembra pripazite da ne dođe do ozbiljnijih konfliktnih situacija, koji dalje mogu dovesti do raskida sa partnerom. Loša komunikacija, neslaganje oko ciljeva za budućnost, nerazumevanje, uzroci su povremenih turbulencija, koje mogu zadesiti vašu vezu. Ipak kako mesec bude prolazio, i vaš odnos će doživeti poboljšanje, pa ako pregrmite ovaj početni period bez većih svađa, kasnije će sve biti lakše. Slobodne Vage će tek krajem godine upoznati osobu koja će im privući pažnju i koja će biti ona prava. Do tada, možete da se zabavljate i uživate u povremenim avanturama, što kako stvari stoje, nećete baš želeti.

Ljubavni horoskop za decembar 2018

ŠKORPIJA

Škorpije koje su u vezi ili braku, a koje kriju nešto od partnera, u ovom periodu bi trebalo da se pričuvaju, jer se mogu desiti neke iznenadne situacije, koje sve tajne mogu izneti na videlo. Bolje bi bilo da se potrudite da budete što otvoreniji i iskreniji sa partnerom, kako bi izbegli sve kritične situacije ovog tipa. Čak i male tajne mogu napraviti velike probleme, pa imajte to u vidu. Slobodni pripadnici ovog znaka, ući će u vezu sa osobom, čije kvalitete će tek kasnije uvideti. Ta veza ima perspektivu, ali sve zavisi od vas, i od vaših želja i očekivanja. Ali čak i ako ostane kao avantura, biće lepih momenata.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

STRELAC

Ukoliko ste u vezi ili braku, poslednji mesec u godini donosi i rešavanje svih onih stvari, koje su vas i vašeg partnera mučili tokom proteklog perioda. Sada je pravi momenat da rešite zaostala pitanja, i umesto da ih gurate pod tepih, priđite partneru hrabro i otvoreno, jer kvalitetna komunikacija rešava mnogo toga. Krajem meseca kreće mnogo lepši period za vas pa je dobro da ga iskoristite, i uživate a time i učvrstite vaš odnos. Slobodne Strelčeve očekuje malo razočarenje u jednu osobu koja im se dopada, ali to će biti kratkog daha. Shvatićete da nema razloga da se nervirate, a posebno jer vas već krajem meseca očekuje poznanstvo sa osobom, u koju se možete zaljubiti i imati konačno nešto stabilno i trajno.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.