Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za decembar 2018: Turbulencije kod Ovna, Devici se smeši brak, Jarac treba da se pazi lažnih obećanja

RAK

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku, tokom decembra meseca imaće manjih konflikata sa partnerom, jer će se on osećati zapostavljeno i zanemareno sa vaše strane. Pokušajte da ga razumete i da nađete zajednički jezik, da prevaziđete te probleme. Probajte da uvidite kako partner gleda na stvari, stavite se na njegovo mesto i jasno sagledajte koliko je zapravo tu vaša krivica. Već u drugoj polovini meseca se stvari popravljaju, i zajedničkim aktivnostima možete da izgladite i poboljšate vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka tek u drugoj polovini meseca imaju šansu za neku ozbiljniju vezu, a do tada možete imati samo avanturu, sa osobom koja ne zna zapravo šta želi, ili sa zauzetom osobom.

Ljubavni horoskop za decembar 2018

Foto: freepik.es

LAV

Pripadnicima ovog znaka, koji su zauzeti, decembar donosi probleme po pitanju komunikacije. Neslaganja koja vas muče, biće pokrenuta kada partner bude poželeo više slobode i nezavisnosti, i više vremena za sebe. Probajte da budete otvoreni, da razumete partnera i shvatite uzroke, koji ne moraju biti direktno vezani za vas. Ovo je momenat kada je najbolje da se primirite, i sačekate drugi deo meseca, kada će se stvari stabilizovati, i kada vas čekaju mnogo laganiji i vedriji momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka kao da ne žele vezivanje. Rešili ste da konačno birate najbolje, a sve ispod toga vas ne zanima, što je dobra odluka, jer nema potrebe da gubite vreme na nešto kratkoročno, kada vas krajem meseca očekuje ona prava osoba.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Device koje su u vezi ili braku, ukoliko su u nekom prethodnom periodu imale turbulentne momente i nesporazume sa partnerom, u decembru bi oni trebalo da se reše. Sada je akcenat na otvorenoj komunikaciji i iskrenosti, kako biste mogli da rešite sve stvari koje su vas mučile, i spremno ušli u novi period. Imate priliku za to tokom prve polovine meseca, a potom vas do kraja godine očekuju lepi i romantični momenti sa partnerom, a nekima koji su u vezi, smeši se i brak. Vazno je samo da ne ulazite u nove sukobe, već da rešite one stare. Slobodnim Devicama u decembru stoji mogućnost upoznavanja neobične i zanimljive osobe, koja vas može potpuno očarati, i iako nećete u početku verovati, mogućnost da ostvarite nešto ozbiljno sa to osobom su velike.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.