Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za decembar 2018: Turbulencije kod Ovna, Devici se smeši brak, Jarac treba da se pazi lažnih obećanja

RAK

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku, tokom decembra meseca imaće manjih konflikata sa partnerom, jer će se on osećati zapostavljeno i zanemareno sa vaše strane. Pokušajte da ga razumete i da nađete zajednički jezik, da prevaziđete te probleme. Probajte da uvidite kako partner gleda na stvari, stavite se na njegovo mesto i jasno sagledajte koliko je zapravo tu vaša krivica. Već u drugoj polovini meseca se stvari popravljaju, i zajedničkim aktivnostima možete da izgladite i poboljšate vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka tek u drugoj polovini meseca imaju šansu za neku ozbiljniju vezu, a do tada možete imati samo avanturu, sa osobom koja ne zna zapravo šta želi, ili sa zauzetom osobom.

Ljubavni horoskop za decembar 2018

Foto: freepik.es

LAV

Pripadnicima ovog znaka, koji su zauzeti, decembar donosi probleme po pitanju komunikacije. Neslaganja koja vas muče, biće pokrenuta kada partner bude poželeo više slobode i nezavisnosti, i više vremena za sebe. Probajte da budete otvoreni, da razumete partnera i shvatite uzroke, koji ne moraju biti direktno vezani za vas. Ovo je momenat kada je najbolje da se primirite, i sačekate drugi deo meseca, kada će se stvari stabilizovati, i kada vas čekaju mnogo laganiji i vedriji momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka kao da ne žele vezivanje. Rešili ste da konačno birate najbolje, a sve ispod toga vas ne zanima, što je dobra odluka, jer nema potrebe da gubite vreme na nešto kratkoročno, kada vas krajem meseca očekuje ona prava osoba.

DEVICA

Device koje su u vezi ili braku, ukoliko su u nekom prethodnom periodu imale turbulentne momente i nesporazume sa partnerom, u decembru bi oni trebalo da se reše. Sada je akcenat na otvorenoj komunikaciji i iskrenosti, kako biste mogli da rešite sve stvari koje su vas mučile, i spremno ušli u novi period. Imate priliku za to tokom prve polovine meseca, a potom vas do kraja godine očekuju lepi i romantični momenti sa partnerom, a nekima koji su u vezi, smeši se i brak. Vazno je samo da ne ulazite u nove sukobe, već da rešite one stare. Slobodnim Devicama u decembru stoji mogućnost upoznavanja neobične i zanimljive osobe, koja vas može potpuno očarati, i iako nećete u početku verovati, mogućnost da ostvarite nešto ozbiljno sa to osobom su velike.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.