Dnevni horoskop za 23. februar 2019.
Dnevni horoskop za 23. februar 2019.

Dnevni horoskop za 21. novembar 2018. Pred nama je dan bez novih aspekata, iako će ceo dan proteći u znaku prethodnih.

Retrogradnost Merkura poljuljana je Jupiterovim boravkom u Strelcu pa sreća nas prati, manja ili veća, sve usput svim silama boreći se protiv negativne energije.

Nove šanse, iznenadne povoljne situacije bivaju prava iznenađenja, međutim mogu biti kratkog daha ukoliko na vreme ne prepoznate potencijal istih i koje mogu biti uništene vašim preteranim premišljanjima i sumnjičavošću. Možda je dobro da nekad idete na sve ili ništa… Rizik može i da se isplati, piše današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO

Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera.

LJUBAV

Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 21. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 21. novembar 2018.

Bik

POSAO

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije.

LJUBAV

Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

Blizanci

POSAO

Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama.

LJUBAV

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše
namere.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.